- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
Burdayım canım işler yoğun pek bakamıyorum.. Fsh ım düşmüş 2,99 olmuş haber veriim dedim 3 tane de yumiş varmış bu ay senden ümitliyim dedi doktor :)günaydın canım nerelerdesin..
hadi inşallah bakalım fs bayağı inmiş nasıl başardın?Burdayım canım işler yoğun pek bakamıyorum.. Fsh ım düşmüş 2,99 olmuş haber veriim dedim 3 tane de yumiş varmış bu ay senden ümitliyim dedi doktor :)
Hayıt suyu + aslan pençesi kürühadi inşallah bakalım fs bayağı inmiş nasıl başardın?
aktardan alıyorsun sanırım fsh en yüksek kaç olur en düşük bilgin varmı?Hayıt suyu + aslan pençesi kürü
Fsh'ın normal değerleri benim raporumda 2-10 görünüyo canım .. Benimki Aralık tetkikinde 17 küsür çıkmıştıaktardan alıyorsun sanırım fsh en yüksek kaç olur en düşük bilgin varmı?
hımm iyi hadi güzel haberler,bize.Fsh'ın normal değerleri benim raporumda 2-10 görünüyo canım .. Benimki Aralık tetkikinde 17 küsür çıkmıştı
Cok sevindim canim bu sene herkesten erkek haberi aliyorum erkek yili galiba :) Rabbim saglikla kavustursun sizi bebeginize :)Kızlar doktordan geldim. Oğlum olacakmışdarısı isteyen emek veren herkesin başına inşallah
Sen neler yaptın varmı bir gelişmeCok sevindim canim bu sene herkesten erkek haberi aliyorum erkek yili galiba :) Rabbim saglikla kavustursun sizi bebeginize :)
Sen neler yaptın varmı bir gelişme
Tesekkurler
Sen neler yaptın varmı bir gelişme
test bozuk tekrarla..Bir bakar mısınız?
Sanki ince bi cizgi var gibiBir bakar mısınız?
testin kontrol çizgisi bence o dikkatli bakmakta yarar varSanki ince bi cizgi var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?