Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Anladım canım hayırlısı inşallah o zaman spora devam

Internetim yoktu giremiyordum bugun girdim once perihan08 canim senin haberinle sevindim sonra uzuldum ama olsun en azindan sagliklisin sonuclarin guzel cikmis, shoji , CaYLak GeLiN , yunus_ciklet , gibigibiyim bende Persembe gunu regl oldum bu ay da gitti biz ugrasiyoruz olsun diye hic ugrasmayip 1 seferlik iliskiyle hamile kalanlar var cok moralim bozuk bu ay o yuzden siz gibi ne ovu ne baska bisey artik yaza kadar dusunmuyorum cocuk falan beynim yoruldu dusunmekten istemekten. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah en yakin zamanda sizlerden guzel haber alirim. Bu arada uzun oldu k.bakmayin hakkinizi helal edin

İki gundur çok kötüyüm. Psikolojikm en kendimi çok fena hazırlamişım hamilelik fikrine. Aksi olunca dağıldim yine Esimin desteğiyle biraz duzeldim şimdi. Umutlar subaya artık... Sizler nasılsınız kızlar?

Beklentin pozitif gibiydii sanki senin!

Hakkinda hayirlisi merak ettim bende epeydir yoksun.

Kızlar bat 13 ya da 14 ocak, çatlatma iğnesi vurulalı 12. Günüm, bu sabah test yaptım, 2. Çizgi silik, buradan arkadaşlar pozitif diyor ama ben emin olamıyorum, yorum yapar mısınız?

Eklentiler

• P_20160110_151527.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 52
Ccanim madembtakip ediyorsun yeni bat 02/02 ..19/01 yumurtlama

Canim yeni bat 02/2 hadi duat bana mademtakip ediyorsun

Görmesemde artık sizler benşm arkadaşım oldunuz. Dua ederken hep aklıma geliyorsunuz. Özellikle kuran okuduktan sonra topicteki arkadaşlarıma da nasip et allahım diyorum :) inşallah en hayırlı tez zamanda sizlerede nasip etsin . Hepinizin hayalleri gerçek olsun.

Kızlar bat 13 ya da 14 ocak, çatlatma iğnesi vurulalı 12. Günüm, bu sabah test yaptım, 2. Çizgi silik, buradan arkadaşlar pozitif diyor ama ben emin olamıyorum, yorum yapar mısınız?

Normalde silik bile çıksa hamile olma ihtimali çok yüksektir eğer kimyasaldeğilse. Ama iğne vurulanlarda bu yanıltıcı olabilir. İnşallah hamişsindir cnm. İki -üç gün sonra kan ver istersen cnm

Normalde silik bile çıksa hamile olma ihtimali çok yüksektir eğer kimyasaldeğilse. Ama iğne vurulanlarda bu yanıltıcı olabilir. İnşallah hamişsindir cnm. İki -üç gün sonra kan ver istersen cnm
İnşallah hayırlı sonuçlanır, teşekkür ederim, Allah herkese hayırlı hamilelikler ve evlatlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…