Anladım canım hayırlısı inşallah o zaman spora devamöyle canım sağol bi hastalık gibi değil pco adetlerim dakik bi problem yok pcolu olup hamile kalan çok insanlar tanıyorum dediğin gibi rabbim zamanını bekliyor işte spora gidip geliyorum kilo vermeye çalışıyorum bende 3 ayda 11 kilo verdim devam ediyorum belki kilolar gidince gelicek bebiş
Geç mi kldı canım test falan yaptın mıBu gün 29. Günüm daha gelen giden yok. Göğüs hassasiyeti dışında hasta olacagima dair bir belirti de yok
Mutlu haftasonları kızlarnasılsınız bakalım ben alışkanlıktan haftasonu bile yedide kalkıyorum yok mu bunun çaresi
Kızlar benimde 31 ocakta hastalanmam gerekiyor inşallah Kasım annesi olurum
Camim 03/01 di 2 gun gecikmeli oldu 05/01 da Kindirci rmizilari gordum regl bitti yeni ay yeni umutlar..yunus_ciklet cnm sende varmı bi gelişme 5 ocaktı senin bat
Beklentin pozitif gibiydii sanki senin!İki gundur çok kötüyüm. Psikolojikm en kendimi çok fena hazırlamişım hamilelik fikrine. Aksi olunca dağıldim yineEsimin desteğiyle biraz duzeldim şimdi. Umutlar subaya artık... Sizler nasılsınız kızlar?
Gecmis olsun canimEvetttt. Yine geldi kırmızılar offf bıktım yaa
Hakkinda hayirlisi merak ettim bende epeydir yoksun.Internetim yoktu giremiyordum bugun girdim onceperihan08 canim senin haberinle sevindim sonra uzuldum ama olsun en azindan sagliklisin sonuclarin guzel cikmis, shoji , CaYLak GeLiN , yunus_ciklet , gibigibiyim bende Persembe gunu regl oldum bu ay da gitti biz ugrasiyoruz olsun diye hic ugrasmayip 1 seferlik iliskiyle hamile kalanlar var cok moralim bozuk bu ay o yuzden siz gibi ne ovu ne baska bisey artik yaza kadar dusunmuyorum cocuk falan beynim yoruldu dusunmekten istemekten. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah en yakin zamanda sizlerden guzel haber alirim. Bu arada uzun oldu k.bakmayin hakkinizi helal edin
Ccanim madembtakip ediyorsun yeni bat 02/02 ..19/01 yumurtlamaCamim 03/01 di 2 gun gecikmeli oldu 05/01 da Kindirci rmizilari gordum regl bitti yeni ay yeni umutlar..
Canim yeni bat 02/2 hadi duat banayunus_ciklet cnm sende varmı bi gelişme 5 ocaktı senin bat
Ccanim madembtakip ediyorsun yeni bat 02/02 ..19/01 yumurtlama
Canim yeni bat 02/2 hadi duat banamademtakip ediyorsun
Kızlar bat 13 ya da 14 ocak, çatlatma iğnesi vurulalı 12. Günüm, bu sabah test yaptım, 2. Çizgi silik, buradan arkadaşlar pozitif diyor ama ben emin olamıyorum, yorum yapar mısınız?
İnşallah hayırlı sonuçlanır, teşekkür ederim, Allah herkese hayırlı hamilelikler ve evlatlar nasip etsin.Normalde silik bile çıksa hamile olma ihtimali çok yüksektir eğer kimyasaldeğilse. Ama iğne vurulanlarda bu yanıltıcı olabilir. İnşallah hamişsindir cnm. İki -üç gün sonra kan ver istersen cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?