Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Koyulaşmak derken 2. çizgiden mi bahsediyoruz?? Silik de olsa pozitiftir testler her zaman hafif gölge olması yeterli koyulaşmasına gerek yokki?? ya da ben soruyu tam anlayamadım
Yok doğru anlamışsın ben pazar günü yapmıştım silik gördüm bugün yine yaptım yine silik korktum acaba koyulaşması mı gerekiyodu die doktora pazartesi gidicem

Yok doğru anlamışsın ben pazar günü yapmıştım silik gördüm bugün yine yaptım yine silik korktum acaba koyulaşması mı gerekiyodu die doktora pazartesi gidicem
aaa süper haber çok tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah.. Endişelenicek bi durum yok canım hiç kafana takma o ikinci çizgi heralde ancak 10 gün falan geçmesi lazım koyu çıkması için belki o zaman bile çıkmıyodur :)

Çok saol canım teşekkür ederim

shoji Günaydın canım. Benimde normalde bugün olmam gerekiyor . Zaten belirtiler başladı. Hele sol yanagimda bir sivilce çıktı ki sorma sanki ergenlige giriyom hahah göğüsler zaten o biçim bende idrar yolları iltihabı varmış doktor antibiyotik verdi ama adet olmadan kullanmak istemedim. Umut dünyası işte

Bekle tatlım sen yine de nolur nolmaz belki bebiş vardır ... Ben ağrı kesici içtim ya dayanamadım şimdi hafif ağrı var ama işimi yapabiliyorum hiç olmassa ölüyorum sanmıştım.. Yarın klomene başlıyorum bakalım :)

Bende dört gözle Şubat 4 teki randevuyu bekliyorum. Neler olduğunu deli gibi merak ediyorum. İyiki iki yavrum var. Rabbim hiç olmayıp ta evlat hasreti çekenlerin yardımcısı olsun çok zor bir bekleyiş çokkkk

Kızlar günaydınlarrr doktordan geliyorum kan verdim hormonlara bkalım dedi alttan da muayene etti normal ber şey dedi bir yıl geçince detaylı bakıyoruz dedi şimdilik kimyasalları düşük olarak da değerlendirmek çok doğru değil dedi stres yapma kendini rahat bırak dedi ok dedim bende;-) sonuçlar öğleden sonra çıkıcak

gözün aydın canım Hayırlısı artık ozaman relax olalım bakalım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…