- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
Bakalım bizde bekliyoruz işte hepimiz günlerimiz bile aynı güne gelmeye başladıHayırlısı olsun canım Offf yaa valla çok gerdi artık bu olay beni.. Bizim topikte 3 hamile çıkardık o beni biraz umutlandırıyo.. Ot çöp kaynatıyoruz bakalım neler olacak
bende aynen hiç birşeye takılmıcam.İyiyim ya ii olmayıp napıcaz işe veriyorum kendimi aynen daha ikinci gün ama sadece gün aşırı ilişkiye giricem ne ovu ne ateş nede başka bişi stresde yapmamaya çalışıcam söz verdim kendime başka bi uğraş bulucam kendime
Aynen canım valla inşallah alnımızın akıyla çıkarız bütün bu girişimlerimizden bi gün :) Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin :)Bakalım bizde bekliyoruz işte hepimiz günlerimiz bile aynı güne gelmeye başladı
valla işte yapıorm her akşam bu sefer takip ediyim dedim canmbenimkilerde hep böyle silik çıkıyor hiç tam pik olan olmadı
Benim idrar yolu enfeksiyonu olmuştu ilaç lullandım iyiyim şimdi inşallah değildir canımÇok sağol canımİdrar yollarından şüpheleniyorum ama dua ediyorum olmasın diye bi regl oliim de baktırıcam ona da
[QYaptırmak ihan08, post: 44498417, member: 630290"]Yok canım hiç bişi yaptırmadım daha yarın ilk kez gidicem muayeneye
Benim de ağustostaki kürtajdan sonra olmuştu hatta doktor bebeği ondan kaybetmiş olabileceğimi de söylemişti tedavi oldum ama tekrarlamamıştır umarımBenim idrar yolu enfeksiyonu olmuştu ilaç lullandım iyiyim şimdi inşallah değildir canım
Hadi ya kürtajın etkisimi oluyormuş benim neden acaba merakla bekliyorum dr ne diyecekBenim de ağustostaki kürtajdan sonra olmuştu hatta doktor bebeği ondan kaybetmiş olabileceğimi de söylemişti tedavi oldum ama tekrarlamamıştır umarım
Aa sen yeni mi geçirdin canım ben de eskiden sanıyorum çok geçmiş olsunHadi ya kürtajın etkisimi oluyormuş benim neden acaba merakla bekliyorum dr ne diyecek
Evet canım yeni daha yarın gidicem doktoraAa sen yeni mi geçirdin canım ben de eskiden sanıyorum çok geçmiş olsun
Çok zor bişey ben gayet iyi anlıyorum antibiyotiklerini falan kullandın dimi düzenli?? İnşallah geçmiştir canımEvet canım yeni daha yarın gidicem doktora
Sen doğğğru testeArkadaslar adetim 3 qun qecikdi buqun 3.qun biraz rahatsizim usutmusum.bu yuzden qecikmis olabilirmi ya
Kullandım canım geçmiştir inşallah yazık bizlere bakalım inşallah hamişsindirÇok zor bişey ben gayet iyi anlıyorum antibiyotiklerini falan kullandın dimi düzenli?? İnşallah geçmiştir canım
Ama başka türlü öğrenemezsinki canım.. ben de üzülüyorum ama gecikmem olsa yaparım test meselaTest yapmaya korkuyorum arkadaslar ya yoksa bisi hyl kirikliqi yasamktnn korkuyorum
Koyulaşmak derken 2. çizgiden mi bahsediyoruz?? Silik de olsa pozitiftir testler her zaman hafif gölge olması yeterli koyulaşmasına gerek yokki?? ya da ben soruyu tam anlayamadımKızlar bişi sorucam bu idrar testi ne zaman koyulaşıyor bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?