Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

canım hiç belirtim olmadığı gibi bir de karnım ağrıyo dün nerdeyse acillik olacaktım bir parol imdadıma yetişti.. BAT 9 Ocak

Ay kızlar nedir bu kısmetsizliğimiz yaaaa İnşallah kırılır bu kısmetsizlik artık hepimiz aynı anda hamile kalalım inşallah

Ay kızlar nedir bu kısmetsizliğimiz yaaaa İnşallah kırılır bu kısmetsizlik artık hepimiz aynı anda hamile kalalım inşallah
İnşallah bebeğim yaa inşallah ama valla açık konuşmak gerekirse bu kadar ağrı pek hayra alamet değil.. Benim bu ay da yatar bu iş İnşallah sizin olur.. Sen naptın topiği çok takip edemedim bu ara biraz da hastayım dökülüyorum :) Hamile kalmadan ölmesem bari

deli yaa

biliyorum bat ıondan sordum. Senin geçen ayda çok sancın olmuştu. Gitseydin kan verirdin belki.
Canım ağrım akşam başladı eşim geldi hastaneye götüreyim diye ama zaten şimdi hastaneye gitsem doktor yoktur o saatte acilde de gebelik şüphesi diye ilaç veremezler falan hiç kendimi yormadım o yüzden zaten 2 gün kaldı parol falan idare ettim dün bugün yoğun bi ağrım yok hafif hafif ağrıyo dokunmuyo :) Sen naptın varmı bi gelişme?

2 gün gecikme ile regl oldum 05/01 da buay boş..

nasıl oluyum ya işte çalışıyorum bildiğin gibi git gel işe.Bide regl bitmesini bekliyorumSen nasılsın bugün daha iyisin gibi
İyiyim ya ii olmayıp napıcaz işe veriyorum kendimi aynen daha ikinci gün ama sadece gün aşırı ilişkiye giricem ne ovu ne ateş nede başka bişi stresde yapmamaya çalışıcam söz verdim kendime başka bi uğraş bulucam kendime

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bişi değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…