- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
bende yok göğüs hassaiyeti reg olduğu zamanlar olmuştu ne garipDün başladı bi de ayrı bi dolgun sanki göğüslerr Allahım inşallah hamileyimdir
adetine ne kada kala başladı bulantın bnmde çok yoğun sigara içiyorum normalde ama bugün içim kalktı öğüre öğüre bi hal oldumDimi ya ağrı var bılantı var diye seviniyorum resmen umut işte
adetine ne kada kala başladı bulantın bnmde çok yoğun sigara içiyorum normalde ama bugün içim kalktı öğüre öğüre bi hal oldum
Bende öyle biliyorum gebelikte de gebelik öncesinde kullaniliyormus yumurtladiktan sonra regli aram azmis bunu duzenliyormus cnm o yüzden verdibu ilac rahim duvari icin degil mi progesteron hormonu mu dusuk acaba, bildigim bu hormon rahmi guclendiriyor bebegin tutunmasi icin ilacin isminden yola ciktim.allah sifa versin
hayır benim hep ovden sonla başlardı sızılar senin gibi buay neden omadı bende onu anlamadım seninki normal canım bende habire tutnmuşmudur diye düşünür oldum 20 de yumurtlamam eğer olduysa tutunmuştur demi 4-6 gün içinde diyorlar hcg salgılanamadan da velirti olmuyor muşyunus_ciklet canım bende anlamadım on gün var ama erken başladı
aa benmle aynı bnmde 10 gün var canım başla ne belirtin var ? şey ya bişi sorucam ayy çok saol cvp yazdıgınız için :) benm prolaktinim yüksek olduğu için bir kire kimyasal gebelik yaşadım şimdi ilaç kullanıyorum hamile kalma şansım nasıl yani midem çok kötüOn gün var daha canım
zaten onu öldürmüyceksin çektirceksin aynılarını yapcaksın daha fazlasını amma yaparlar zaten ona pislikkKızlar şu Kayseri de olan üvey anne dehşetini gördünüz değil mi?
Allah belasını versin, Allah belasını versin, Allah belasını versin o kadının inşallah ölümü de kolay olmaz çeke çeke ölür.. çok çok üzüldüm
hiç sorma ya gördüğümden beri gözümün önünden gitmiyo allahın belası kadınKızlar şu Kayseri de olan üvey anne dehşetini gördünüz değil mi?
Allah belasını versin, Allah belasını versin, Allah belasını versin o kadının inşallah ölümü de kolay olmaz çeke çeke ölür.. çok çok üzüldüm
ben video yu açamadım ama çok konuşuldu çok üzüldüm Allah böyle insanların cezasını versin.Kızlar şu Kayseri de olan üvey anne dehşetini gördünüz değil mi?
yok canım benim heray zaten göğüs hassaiyetim olmazheleki ilk gebelikte hiç yoktu. kasık ağrım çok oldu buay ovs akıntım da oldu ama göğslerim şaşırtıcı şuan hiç sızlamıyor bakalım ne olacak çift çizgiyi gördüm ya testte.yunus_ciklet Canım eğer yumurtlama olmadıysa göğüs hassasiyeti falan olmuyormuş sanırım ,,,
Yumurtlama olmayan aylarda gerçekleşen adet kanaması genellikle normal zamandan biraz daha geç başlar ve daha uzun sürer. Kanama bazen leke, damla şeklinde olur, bazen aşırı kanama olabilir. Genellikle kadının normal adetine göre miktarı, kanama şekli değişkenlik gösterir. Ancak nadiren kanama tam zamanında ve normal miktarda da olabilir. Her zaman farkedilmez. Bu aylarda hasta adet ortası dönemde yumurtlama nedeniyle oluşan değişiklikleri farketmez genellikle (göğüslerde dolgunluk, hassasiyet, vajinal akıntının artması, vücut ısısında artma).
yok canım benim heray zaten göğüs hassaiyetim olmazheleki ilk gebelikte hiç yoktu. kasık ağrım çok oldu buay ovs akıntım da oldu ama göğslerim şaşırtıcı şuan hiç sızlamıyor bakalım ne olacak çift çizgiyi gördüm ya testte.
ilk gebelikte doğuma kadar hiç şikayetim olmadı 41. haftada 10 gün geçti dr sezeryanla aldı.:)) ama oda korunmasız çok geç olmuştu sanırım ben zor hamiş kalabiliyorum.Hmm o zaman kaygılanma şekerim göğüs hassasiyetim yok diye madem ilk gebelik böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?