Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

ya profil resmin çok hoş seni hep bu tipte biri olarak hatrlııciiimm

Bende Kandil gecesi kuran okurken Allahım Caylak geline Yunus ciklete Perihansıfırsekize gibigibiyime beklenencana hayalet sevgilime isteyen herkese diye dua ettim biraz garip oldu gülmem geldi yani tövbe tövbe

Bende Kandil gecesi kuran okurken Allahım Caylak geline Yunus ciklete Perihansıfırsekize gibigibiyime beklenencana hayalet sevgilime isteyen herkese diye dua ettim biraz garip oldu gülmem geldi yani tövbe tövbe

Dua ederken benim de aklima geliyor bu
Dün başladı bi de ayrı bi dolgun sanki göğüslerr Allahım inşallah hamileyimdir

Insallah canim

canım bende kuran okudum dua ettim isteyren bütün kullarına dedim. Tabi ben adım Selma kızlar buarada shoji

günaydın canlarıııımmmm
Günaydın güzellikleer benim göğüs hassasiyetim şimdiden başladı bu ay inşallah hamileliğe işarettir
Günaydin kizlarHayirli cumalar hepimize. Rabbim cuma hurmetine hepimizin gonlunden geceni kabul etsin insallahh...
Gunaydin hanimlar hayirli cumalar..
Günaydın Kızlarrrrrr hayırlı cumalar. Hepimizin günü mutlu geçsin. . Bi forumda okudum regli tarihi 2 gün geçmiş negatif 1 hafta sonra kan tahlilini tekrarlamis yine negatif 1 hafta sonra tekrarlamis pozitif acaba benim böle 1 hafta sonra ogrenebilirmiyimm acaba????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…