• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 1 hafta kalanlar buraya..! Acaba hamile miyiz?

şitres yok şitres cısss tamam mı:27:

hııı nasıl olmaz şitres:):) bırsuru soru bırsuru sorun :( bısey sorcam sızde benım gıbı bu ramazanda oruc tuttunuzmu.benımle aynı durumda olan varm dye merak edıyorum.bebek varsa dıye korkuyorum zarar gorebılır cunku ama orucumuda emın olmadan bırakamam :(

Banada bısey soyleyın nolur:( adetıme 8 9 gun var ama dunoglen kahverengı bı leke geldı. Sonra adet kanından bıraz daha koyu bı sekılde azar azar devam edıyo sag taraf kasıgımda bıde bacagımda agrılar var. Hafıften ara ara mıgdem bulanıyo. Cok dusundugum ıcınmmı boyle oluyo blmyrum.s ama bu kan da adet kanı degıl.s hem hıcte bu kadar erken gelmemstı

Banada bısey soyleyın nolur:( adetıme 8 9 gun var ama dunoglen kahverengı bı leke geldı. Sonra adet kanından bıraz daha koyu bı sekılde azar azar devam edıyo sag taraf kasıgımda bıde bacagımda agrılar var. Hafıften ara ara mıgdem bulanıyo. Cok dusundugum ıcınmmı boyle oluyo blmyrum.s ama bu kan da adet kanı degıl.s hem hıcte bu kadar erken gelmemstı
canım kist olabilir belki doktora gitsen iyi olur

Bende sızdenım son 5:) ama bu stresle boyle gıderse gecıkme olcak gıbı:(...

Benimki stresten gecikti zaten bayanlar haberiniz olsun 49.günüm bugün tekrar geldi ama ilkkez yaşadım böyle birşey STRES STRESSSSSSSSSSSSSSSSSS ÇIK GİT HAYATIMIZDANNNNNNNNN :///

Back