• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine 1 hafta kalanlar buraya..! Acaba hamile miyiz?

zeytin_dali

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
5
0
6
Ankara
Adetime tam bir hafta kaldı ve umutla bekliyorum yine her ay oldugu gibi. Göğüslerim ve kasıklarım agrıyo şimdilik belirtilerim bunlar. İnşallah bu sefer olur.

Herkese slm:) arkadaşlar ben yeni katıldm aranıza:) bende bu ay bıraktım korunmayı..şöyle söyliyim geçen sene bi kürtaj yaşadım:(( 3 ay öncede dış gebelik :((çok şükür tüpüm patlamadan hallettik..en son kontrol için dr. Gittiğimde pko var sende dedi..progestan kullanıyorum..adetime 9 gün var ama bende hiç bi belirti yok hamileliğe dair:((çok istiyorum bende sağlıklı bi bebeğim olmasını..rabbim hepimize o yüce duyguyu tattırsın inşallah...

Bende Yeni katıldım aranıza benimde adetime 6 gün var olmazsa tedaviye başlıcaz 1 yıldan beri istiyoruz.
İnş daha fazla bekletmezler bizi güzel haberlerimizi alırız kızlarr......

kızlar merhaba benimde adetime bir hafta var acayip şekilde göğüslerim acıyor birde karnımda şişlik var adet öncesinde olmazdı bende böyle belirtiler ilk defa yaşıyorum umarım bebiş vardır:) hamile kalmak isteyen herkese rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah :) tabi bana da çok istiyorum anne olmayı :)

selam kızlar bende sizdenim son 5 gün bekliyorum mıde bulantım asırı bel agrım oluyor bazen kasık agrısıda yasıyorum akınttım cok var birde ayagımda ıkı gundur kasılma oluyo nedense kasıgımın yanı acıo anlamadım gitti odda ayagımı kasıo allah herkese bebişi nasip etsin..

Back