Adetin son günlerinde havuza girilir mi?

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.418
35.476
1.123
39
Merhaba arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var.yüzme kursuna başladım ama ilk haftadan sonra regl olduğum için gidemedim.bu hafta ders günlerini de değiştirmişler,zaten 12 saat kadar bir ders.4 saati adetimin ilk günlerine geldi ama bu hafta gün değişince diğer 4 saati de adetimin son iki gününe denk geliyor.zaten son günlerde nerdeyse hiç regl olmuyorum,ancak ve ancak bir iki damla kahverengi akıntı şeklinde...acaba bu şekilde gitsem sorun olur mu?yani gitmesem bu seferde kursun yarısını boşa geçirmiş olacağım ve verdiğim paraya yazık olacak,zaten başka gitme şansım da yok.tampon kullanamam....ne dersiniz bi rahatsızlık falan olur mu acaba?

bildiğim kadarııyla akan su yani denizde sorun olmuyor ama havuz ortamı daha çabuk mikrop kaptırıyor..bence girme ALLAH korusun olurda enfeksiyon kaparsan kursun parasıı yerine hastane parası ödemen daha kötü..

senin açından nasıl bir sorun olur bilemem ama o havuza giren diğer insanlar için sorun oluşturacağına eminim...
sen başka birinin adetliyken girdiği havuza girmek ister miydin?

evet kendin adına degil de(tüm kanalların açıktır muhakkak suretle üşütürsün mantar vb viral ve bakteriyel enfeksiyon oluşma riski daha yüksektir regl dönemınde oturarak banyo bile tavsiye edılmez ayakta duş onerilir) havuzun hijyeni için suya girmemelisin

havuzun hjyeni açısından sorun olacağını sanmıyorum çünkü dediğim gibi kesinlikle ve kesinlikle dışarı bir akıntı söz konusu olmuyor ancak geceleri falan biraz kahverengi akıntı dediğim gibi.aksi bnir durum olsa tabiki kendimden önce başka insanların hakkına girmemek adına aklımdan bile geçirmem havuza girmeyi.

ben adetimin 6.günü denize girerdim.ama havuza asla girmem.normal zamanda bile.cünkü havuzda ürin de dahil olmak üzere aklinin alamayacagi kadar pislik yasio..(ben gecen gün havuzlarla ilgili bi program izleyene kadar bilmiyodum..havuza giden ve mikrop kapmis insanlarla röportaj yapmislardi orda izledim.)sakin girme derim ben..sonra kurs parasi bosa gitmesin derken mikrop kaparsan allah muhafaza o daha beter..

valla ben dayanamayıp denize girdiğim zamanları biliorm ama havuza o şekilde hiç girmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…