benim de adet sancılarım çok şiddetli oluyordu.. elime geçen herşeyi fırlatıyordum sinirden.. 2 tane iğneyle biraz kendime geliyordum.. bi kadın doğum uzmanı magnezyum tedavisi başlattı bende.. o biraz iyi geldi.. daha sonra da bi hap verdi.. sancıdan ölen ben o hapı içtikten yaklaşık on beş dakika sonra kendime gelmeye başlıyorum.. hap çok etkili.. kas ağrılarını fln geçiriyor.. adını yazmam sorun olmaz heralde.. (ponstan forte) bi deneyin derim ama tabi ki doktora yada eczaneye danışarak..
benim de adet sancılarım çok şiddetli oluyordu.. elime geçen herşeyi fırlatıyordum sinirden.. 2 tane iğneyle biraz kendime geliyordum.. bi kadın doğum uzmanı magnezyum tedavisi başlattı bende.. o biraz iyi geldi.. daha sonra da bi hap verdi.. sancıdan ölen ben o hapı içtikten yaklaşık on beş dakika sonra kendime gelmeye başlıyorum.. hap çok etkili.. kas ağrılarını fln geçiriyor.. adını yazmam sorun olmaz heralde.. (ponstan forte) bi deneyin derim ama tabi ki doktora yada eczaneye danışarak..
Ben varım arkadaşlar bide bazen arkadaşlarım benim canım tatlı değil benimde sancım oluyo diolar ya
Uyuz oluyorum aynı şey değil.
Benim midem bulanır ishal Bacaklarım tutmaz zaten
Banyo kapısında 2 büklüm beklerim şekilden şekile girerim sancıdan yatmak ne mümkün asla oldugum yerde kalamıyorum ağrı resmen zıplatıyo..
Kusma da üstüne tuz biber ağrım bittiğinde anca gözlerimi açabiliyorum dudaklarım çatlayıp yara oluyo ağrıdan off felaket ya asla hiç bişey kesmiyo ağrımı 1 gün boynca çekerim 3 günde sancım olur
günde 4 tane hap içiyorum mazejik buscopon advil APROLFORT aPRANAX HEPSİNİ DENEDİM..
Ve benim bebeğimde olmuyo evlenincede geçmedi ayrıca.
Allah kolaylık varsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?