Gebeliğe Hazırlık Adetin ilk günü hesabı yardım lütfenn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ES-ER

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
1.390
1.997
133
Mrb. Akşam 10 gibi adet olduğunda ilk gün hesabı olarak o günü mü kabul etmeliyiz yoksa ertesi gün mü 1.gün olarak hesaplanıyor? Teşekkürler

Ben o gunu sayiyordum.Eger yumurtlama hesaplamaya çalışıyorsanız pep app diye bir program var .Duzenli kaydediyor .Tabii ovulasyon da gerekebilir ama ben sadece o programla yumurtlama takibi yapip hamile kaldim.

Ben o gunu sayiyordum.Eger yumurtlama hesaplamaya çalışıyorsanız pep app diye bir program var .Duzenli kaydediyor .Tabii ovulasyon da gerekebilir ama ben sadece o programla yumurtlama takibi yapip hamile kaldim.
Teşekkür ederim Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Canm nasıl bi Program o ne yazıyoruz tam olarak

Canm nasıl bi Program o ne yazıyoruz tam olarak
Pep app bilgileri giriyorsunuz degerlendirmeniz gerek en verimli gunleri gösteriyor. Tahmini yumurtlama gununu falan .Yumurtlama belirtilerinizi anlayabiliyorsaniz program yeterli yok anlamiyorsaniz ovulasyon testi gerekebilir.

Mrb. Akşam 10 gibi adet olduğunda ilk gün hesabı olarak o günü mü kabul etmeliyiz yoksa ertesi gün mü 1.gün olarak hesaplanıyor? Teşekkürler

Ben ertesi gunu ilk gun olarak baslatiyorum. Annem derdiki gunes battiktan sonra adet olursan ilk gun olmaz ertesi gunu ilk gun sayicaksin derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…