Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkAdetin ilk günü hesabı yardım lütfenn
Ben o gunu sayiyordum.Eger yumurtlama hesaplamaya çalışıyorsanız pep app diye bir program var .Duzenli kaydediyor .Tabii ovulasyon da gerekebilir ama ben sadece o programla yumurtlama takibi yapip hamile kaldim.
Ben o gunu sayiyordum.Eger yumurtlama hesaplamaya çalışıyorsanız pep app diye bir program var .Duzenli kaydediyor .Tabii ovulasyon da gerekebilir ama ben sadece o programla yumurtlama takibi yapip hamile kaldim.
Pep app bilgileri giriyorsunuz degerlendirmeniz gerek en verimli gunleri gösteriyor. Tahmini yumurtlama gununu falan .Yumurtlama belirtilerinizi anlayabiliyorsaniz program yeterli yok anlamiyorsaniz ovulasyon testi gerekebilir.