• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetin gecikmesi icin bitkisel tavsiye

SevdaCicegii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
599
809
123
Merhaba arkadaslar,

Bir dahaki ay Allah nasip ederse ümreye gidecegim. Fakat adetim gelme ihtimali var. Oralara gidipde adetli olunca, fazla birsey yapilmiyor, sadece otel odasinda kaliniyor.

Benim sizlerin tavsiyelerine ihtiyacim var. Bildiginiz bir bitkisel cay veya baska birsey varmi? Internette arastirdim ama hep adet söktürücü diye bitkisel öneriler var. Tersi icin bulamadim.

Bekarim ama doktorum sivilce sorunlarim icin dogum Kontrol hapi vermisti. Annem sakin alma zaten fayda etmeyecek cünkü 3 ay önce baslamak gerekir diyor.

Tavsiyelerinize ihtiyacim :-) simdiden tesekkurler :*

Üç ay degil bir ay öncesinden ayarlanır o bende umreye gittiğimde doğum kontrol kullandım. Kadın doğum uzmanına git o ilacı nasıl kullanacağını açıklar. Ben gittim umre yaptım geldim hapı bıraktım iki gün sonra oldum adet.

3 ay önce başlamak lazım diye bir olay yok ki. Her sene yazın tatile giderken kullanmak zorunda kaldım. 1 ay önce bile baslamadigim zamanlar oldu. Hapı kullanırken adet olmuyorsunuz bıraktıktan bi kaç gün sonra oluyorsunuz.
Allah kabul etsin şimdiden

3 ay önce başlamak lazım diye bir olay yok ki. Her sene yazın tatile giderken kullanmak zorunda kaldım. 1 ay önce bile baslamadigim zamanlar oldu. Hapı kullanırken adet olmuyorsunuz bıraktıktan bi kaç gün sonra oluyorsunuz.
Allah kabul etsin şimdiden
Cok tesekkür ederim, amiin :-)

doğum kontrol hapı yeni başlamada ara kanama yapabiliyor. adet geciktirici daha iyi oluyor bu konuda uzun süreli kullanılmayacaksa; beklenen adetten 3-4 gün önce kullanılmaya başlanıyor. yine de bir jinekoloğa danışın kullanmadan önce; en uygun şeyi verecektir size zaten
Allah kabul etsin şimdiden...

doğum kontrol hapı yeni başlamada ara kanama yapabiliyor. adet geciktirici daha iyi oluyor bu konuda uzun süreli kullanılmayacaksa; beklenen adetten 3-4 gün önce kullanılmaya başlanıyor. yine de bir jinekoloğa danışın kullanmadan önce; en uygun şeyi verecektir size zaten
Allah kabul etsin şimdiden...
Evet bircok arkadasimda dogum kontrol hapi kullandigi halde geldigini söylemisti. Demekki ara kanamalardan bahsediyorlardi. Sonuc olarak onlarda otelde beklemek zorunda kalmislardi. Haklisniz bir jinekologa danismak en dogrusu olacaktir. :-) :-)
Amiin, allah razi olsun

Merhaba arkadaslar,

Bir dahaki ay Allah nasip ederse ümreye gidecegim. Fakat adetim gelme ihtimali var. Oralara gidipde adetli olunca, fazla birsey yapilmiyor, sadece otel odasinda kaliniyor.

Benim sizlerin tavsiyelerine ihtiyacim var. Bildiginiz bir bitkisel cay veya baska birsey varmi? Internette arastirdim ama hep adet söktürücü diye bitkisel öneriler var. Tersi icin bulamadim.

Bekarim ama doktorum sivilce sorunlarim icin dogum Kontrol hapi vermisti. Annem sakin alma zaten fayda etmeyecek cünkü 3 ay önce baslamak gerekir diyor.

Tavsiyelerinize ihtiyacim :-) simdiden tesekkurler :*

canım şimdiden Allah kabul etsin. bizde gidicez inşallah.. daha önce annem gittiğinde de adet geciktirici hap almıştı. bikaç gün önceden başlayıp. sen bi doktora sor bi isim versin ona göre alırsın.. birde günde iki mi üç mü içilecek dikkat et çünkü ordayken birisi iki içince gelmiş falan bunları sorarsın.. bıraktığın günde gelebiliyor :)

Back