I Isge Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2022 116 30 28 Dün 03:39 Konu Sahibi Isge #1 Merhaba hanimlar uyumayanlardan fikir istiyorum esimle adetimin bittigi gun korunmasiz iliskiye girdik uzerinden 11 gun gecti adetten hemen sonra gebelik olur mu olursa erken belirti verir mi bilgisi olan paylasabilir mi
Merhaba hanimlar uyumayanlardan fikir istiyorum esimle adetimin bittigi gun korunmasiz iliskiye girdik uzerinden 11 gun gecti adetten hemen sonra gebelik olur mu olursa erken belirti verir mi bilgisi olan paylasabilir mi
berrawst Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2023 1.842 1.444 Dün 03:44 Konu Sahibi Isge #2 Düşük bi ihtimal ama olabilir
I Isge Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2022 116 30 28 Dün 03:46 Konu Sahibi Isge #3 berrawst .!.: Düşük bi ihtimal ama olabilir Genişletmek için tıkla... Beni tek dusunduren yasadigim asiri yorgunluk ve yediklerimi aninda cikarma istegi pek ihtimal vermesemde kafami kurcaliyor
berrawst .!.: Düşük bi ihtimal ama olabilir Genişletmek için tıkla... Beni tek dusunduren yasadigim asiri yorgunluk ve yediklerimi aninda cikarma istegi pek ihtimal vermesemde kafami kurcaliyor