canım çok bilgim yok bu konularda ama ilaçla mı büyüttü yumurtanı?
bu kdr erken baya iyi büyümüş eğer ilaçsızsa,
önemli olan istenilen olgunluğa ulaşması ne zmn ulaştıysa o zmn vurulur bu iğne herhalde.
erken yada geç olması değiştirmez gibime geliyor. sonuçta iğneden 36 snra çatlıyormuş.
yani 10.gün gibi çatlamş olacak yumurtan, kii bu tarihlerde doğal yolla çatlayıp hamile kalanlar da var canım.
20-22 mm de çatlıyormuş duyduğum kadarıyla.
benimde bu ay 8. günümde 13 mm di yumurtam, bi ilaç fln kullanmamıştım kendiliğinden.
kaçıncı gün ne kdr olması gerekir tam bilmiyorum açıkçası.
cok sagol canim yazdigin icin.
yumurta gelistirici igne yazmisdi bana hergün vurulmam icin . sonra ultrasano girdim 2 kere -gelismesi iyi igneye gerek yok dedi.ensonda bugun bakti ignesiz büyümüs 18mm olmus biz catlatma ignesini vuralim dedi.
benim kafami karistiran bundan 1 sene kadar önce ben yine klomen +catlatma ignesi tedavisi olmusdum baska doktorda ; orda 14.gün catlatma ignesini yapmisdi doktor.
heray degisirmi yumurtlama zamanlari anlamadim:44:
erken oldu diye ümütsizlige kapilcam nerdeyse bu ay da gittimi diye
sen ne kadarlik evlisin canim?gebe kaldinmi hic
yumurtanın gelişimi yada zamanı her ay aynı olmayabilir sanırım canım
öncekiyle farklılık olabilir,
ben geçen ay gebe kalmıştım ama kimyasal gebelikmiş düştü
1,5 yıllık evliyim 5 aydır deniyoruz...
normalde 14 gün yumurtlardım mesela geçen ay 12 gün yumurtladım ve döllenmişti
ama sağlıksızmış tutunamadı
bu ay da ateşime göre 12. gün yumurtladım 8. gün 13 mmydi zaten.
erken diye kalitesiz olmaz sanmam. 9. gününde tek ilişkiyle hamile kalan bi arkadaşım var :)
canim benim gecmis olsun düsüklerin icin.insallah en kisa zamanda tekrardan iyi haberler alirsin.
insallah dedigin gibidir kalitesiz degildir cok karmasik islermis bunlar ya :)
12.gün yumurtlamissin döllenip tuttmadigini nasil ögrenebiliyosun canim :26:
selam kizlar acil yardima ihtiyacim var
bugun adetimin 8.günü
doktorum ultrasyonla bakti 8.gün sol yumurtam 18mm olmus ve catlatma ignesi vurdu :/ sizcede cok erken degilmi ??
zaten sag tüpüm kapali sagda yumurta olmamis buay
nolur yardim edin 3 senede 5.doktor degistirmem budami iyi degil budami salliyor yoksa
canım benimde sol tüpüm kapalı bu ay cektirdigim rahim filmiyle ogrendim dış gebelikten dolayı kapanmış o tüpüm...şimdi doktorum bana dediki bidaki ay adet oldugunda gel takibe alcam seni dedi...ama ben bu ay da ovulasyon testi kullanıyorum ve iki gündür pozitif cıkıyo allah nasip ederse olur inş ....sakın kendine stres yapma doktorunun bir bildigi varki catlatma igneni vurmuş inş bu ay bebişin göbüşüne konar hayırlısıyla....
insallah tüm kalbimle tüm isteyenlere vermesi icin rabbime dua ediyorum canim..
sanada gecmis olsun .benimki cocukken gecirdigim havale yüzünden kapanmis sanirim.sansimiz %50 belkide ama napalim allah tarafindan buda ama ben keske ögrenmeseymisim tek tüp oldugunu cok umutsuz hissediyorum kendimi iki tüple zorken , tek tüple mucize diyor aklim:2:
bide ben yurtdisindayim doktorlar türkler gibi degil ,birsey sorarken sus benden iyimi bileceksin gibi bakiyolar yüzüne.
tüpbebek merkezi prof. adam bana 8.gün catlatma ignesi vurdu kafama yatmadi ama haydi hayirlisi insallah bir bildigi vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?