adetin 8.günü catlatma ignesi

floweres

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
91
0
36
Almanya
selam kizlar acil yardima ihtiyacim var

bugun adetimin 8.günü
doktorum ultrasyonla bakti 8.gün sol yumurtam 18mm olmus ve catlatma ignesi vurdu :/ sizcede cok erken degilmi ??
zaten sag tüpüm kapali sagda yumurta olmamis buay :(

nolur yardim edin 3 senede 5.doktor degistirmem budami iyi degil budami salliyor yoksa :14::14::14:

canım çok bilgim yok bu konularda ama ilaçla mı büyüttü yumurtanı?
bu kdr erken baya iyi büyümüş eğer ilaçsızsa,
önemli olan istenilen olgunluğa ulaşması ne zmn ulaştıysa o zmn vurulur bu iğne herhalde.
erken yada geç olması değiştirmez gibime geliyor. sonuçta iğneden 36 snra çatlıyormuş.
yani 10.gün gibi çatlamş olacak yumurtan, kii bu tarihlerde doğal yolla çatlayıp hamile kalanlar da var canım.
20-22 mm de çatlıyormuş duyduğum kadarıyla.
benimde bu ay 8. günümde 13 mm di yumurtam, bi ilaç fln kullanmamıştım kendiliğinden.
kaçıncı gün ne kdr olması gerekir tam bilmiyorum açıkçası.

Son düzenleme:
canım çok bilgim yok bu konularda ama ilaçla mı büyüttü yumurtanı?
bu kdr erken baya iyi büyümüş eğer ilaçsızsa,
önemli olan istenilen olgunluğa ulaşması ne zmn ulaştıysa o zmn vurulur bu iğne herhalde.
erken yada geç olması değiştirmez gibime geliyor. sonuçta iğneden 36 snra çatlıyormuş.
yani 10.gün gibi çatlamş olacak yumurtan, kii bu tarihlerde doğal yolla çatlayıp hamile kalanlar da var canım.
20-22 mm de çatlıyormuş duyduğum kadarıyla.
benimde bu ay 8. günümde 13 mm di yumurtam, bi ilaç fln kullanmamıştım kendiliğinden.
kaçıncı gün ne kdr olması gerekir tam bilmiyorum açıkçası.

cok sagol canim yazdigin icin.
yumurta gelistirici igne yazmisdi bana hergün vurulmam icin . sonra ultrasano girdim 2 kere -gelismesi iyi igneye gerek yok dedi.ensonda bugun bakti ignesiz büyümüs 18mm olmus biz catlatma ignesini vuralim dedi.

benim kafami karistiran bundan 1 sene kadar önce ben yine klomen +catlatma ignesi tedavisi olmusdum baska doktorda ; orda 14.gün catlatma ignesini yapmisdi doktor.
heray degisirmi yumurtlama zamanlari anlamadim:44:
erken oldu diye ümütsizlige kapilcam nerdeyse bu ay da gittimi diye :(
sen ne kadarlik evlisin canim?gebe kaldinmi hic

cok sagol canim yazdigin icin.
yumurta gelistirici igne yazmisdi bana hergün vurulmam icin . sonra ultrasano girdim 2 kere -gelismesi iyi igneye gerek yok dedi.ensonda bugun bakti ignesiz büyümüs 18mm olmus biz catlatma ignesini vuralim dedi.

benim kafami karistiran bundan 1 sene kadar önce ben yine klomen +catlatma ignesi tedavisi olmusdum baska doktorda ; orda 14.gün catlatma ignesini yapmisdi doktor.
heray degisirmi yumurtlama zamanlari anlamadim:44:
erken oldu diye ümütsizlige kapilcam nerdeyse bu ay da gittimi diye :(
sen ne kadarlik evlisin canim?gebe kaldinmi hic

yumurtanın gelişimi yada zamanı her ay aynı olmayabilir sanırım canım
öncekiyle farklılık olabilir,
ben geçen ay gebe kalmıştım ama kimyasal gebelikmiş düştü :(
1,5 yıllık evliyim 5 aydır deniyoruz...
normalde 14 gün yumurtlardım mesela geçen ay 12 gün yumurtladım ve döllenmişti
ama sağlıksızmış tutunamadı :(
bu ay da ateşime göre 12. gün yumurtladım 8. gün 13 mmydi zaten.
erken diye kalitesiz olmaz sanmam. 9. gününde tek ilişkiyle hamile kalan bi arkadaşım var :)

yumurtanın gelişimi yada zamanı her ay aynı olmayabilir sanırım canım
öncekiyle farklılık olabilir,
ben geçen ay gebe kalmıştım ama kimyasal gebelikmiş düştü :(
1,5 yıllık evliyim 5 aydır deniyoruz...
normalde 14 gün yumurtlardım mesela geçen ay 12 gün yumurtladım ve döllenmişti
ama sağlıksızmış tutunamadı :(
bu ay da ateşime göre 12. gün yumurtladım 8. gün 13 mmydi zaten.
erken diye kalitesiz olmaz sanmam. 9. gününde tek ilişkiyle hamile kalan bi arkadaşım var :)

canim benim gecmis olsun düsüklerin icin.insallah en kisa zamanda tekrardan iyi haberler alirsin.
insallah dedigin gibidir kalitesiz degildir cok karmasik islermis bunlar ya :)
12.gün yumurtlamissin döllenip tuttmadigini nasil ögrenebiliyosun canim :26:

canim benim gecmis olsun düsüklerin icin.insallah en kisa zamanda tekrardan iyi haberler alirsin.
insallah dedigin gibidir kalitesiz degildir cok karmasik islermis bunlar ya :)
12.gün yumurtlamissin döllenip tuttmadigini nasil ögrenebiliyosun canim :26:

sağol cnm amin inşallah allah kimseye yaşatmasın
hamileyim diye sevinip 2 gün sonra gideceğini öğrenince şok oluyor insan :53:
umarım senidne bebeğin gelir bu ay...
canım döllenme oluyorki beta hcg kan ve idrarda hamile olarak gözüküyosun,
testler pozitif çıkıyor ancak yükselmiyor değer.
döllenen yumurta rahime yerleşip tutunamadığı için değer düştü ve kanamayla birlikte atıldı..
hiç bilmezdim böyle şeyler neler görüyrorz allah yaşatmasn kimseye..

aa evet kaan kocatepenin bir yazisini okumustum aslinda bazi kadinlar farkinda olmadan bazi aylarda sagliksiz bebek tutunamadigi icin haberleri olmadan düsük yapiyor diyordu.
demekki buda öyle birsey.cok zormus canim ben 5 senedir evliyim 3 senedir cocuk istiyom yasim kücük dedim bekledim isteyince olur dedim ama olmuyor :(((

selam kizlar acil yardima ihtiyacim var

bugun adetimin 8.günü
doktorum ultrasyonla bakti 8.gün sol yumurtam 18mm olmus ve catlatma ignesi vurdu :/ sizcede cok erken degilmi ??
zaten sag tüpüm kapali sagda yumurta olmamis buay :(

nolur yardim edin 3 senede 5.doktor degistirmem budami iyi degil budami salliyor yoksa :14::14::14:

canım benimde sol tüpüm kapalı bu ay cektirdigim rahim filmiyle ogrendim dış gebelikten dolayı kapanmış o tüpüm...şimdi doktorum bana dediki bidaki ay adet oldugunda gel takibe alcam seni dedi...ama ben bu ay da ovulasyon testi kullanıyorum ve iki gündür pozitif cıkıyo allah nasip ederse olur inş ....sakın kendine stres yapma doktorunun bir bildigi varki catlatma igneni vurmuş inş bu ay bebişin göbüşüne konar hayırlısıyla....

canım benimde sol tüpüm kapalı bu ay cektirdigim rahim filmiyle ogrendim dış gebelikten dolayı kapanmış o tüpüm...şimdi doktorum bana dediki bidaki ay adet oldugunda gel takibe alcam seni dedi...ama ben bu ay da ovulasyon testi kullanıyorum ve iki gündür pozitif cıkıyo allah nasip ederse olur inş ....sakın kendine stres yapma doktorunun bir bildigi varki catlatma igneni vurmuş inş bu ay bebişin göbüşüne konar hayırlısıyla....

insallah tüm kalbimle tüm isteyenlere vermesi icin rabbime dua ediyorum canim..

sanada gecmis olsun .benimki cocukken gecirdigim havale yüzünden kapanmis sanirim.sansimiz %50 belkide ama napalim allah tarafindan buda ama ben keske ögrenmeseymisim tek tüp oldugunu cok umutsuz hissediyorum kendimi iki tüple zorken , tek tüple mucize diyor aklim:2:

bide ben yurtdisindayim doktorlar türkler gibi degil ,birsey sorarken sus benden iyimi bileceksin gibi bakiyolar yüzüne.
tüpbebek merkezi prof. adam bana 8.gün catlatma ignesi vurdu kafama yatmadi ama haydi hayirlisi insallah bir bildigi vardir :(

insallah tüm kalbimle tüm isteyenlere vermesi icin rabbime dua ediyorum canim..

sanada gecmis olsun .benimki cocukken gecirdigim havale yüzünden kapanmis sanirim.sansimiz %50 belkide ama napalim allah tarafindan buda ama ben keske ögrenmeseymisim tek tüp oldugunu cok umutsuz hissediyorum kendimi iki tüple zorken , tek tüple mucize diyor aklim:2:

bide ben yurtdisindayim doktorlar türkler gibi degil ,birsey sorarken sus benden iyimi bileceksin gibi bakiyolar yüzüne.
tüpbebek merkezi prof. adam bana 8.gün catlatma ignesi vurdu kafama yatmadi ama haydi hayirlisi insallah bir bildigi vardir :(

sagol canım ama umutsuzluga kapılma lütfen bende ilk duydugumda cok üzüldüm agladım ama sonra toparladım kendimi evet şansımız yarı yarıya düştü ama ne mucizeler oluyo rabbim nasip ettikten sonra olacak inş ben cok inanıyorum pozitif olalımki her şey güzel olsun...aman ya ordaki doktorlarda kotüymüş ya benim doktorum cok iyi moral verdi bana olmassa aşılama yaparız dedi moralini bozma dedi...rabbim kolaylık ve sabır versin bizlere....

umutsuzluga kapilmamak :( keske senin gibi pozitif olabilsem canim yaaa
baska seylerle ugrasmam unutmam lazimm bu konuyu ama tedavi olurken nekadar unutulurki :((

kimse bisey yazmiyor :(((
böyyle bir sey basina gelen yokmu =??
buna benzer sekilde hamile kalann tek tüpü olup catlatma ignesiyle hamile kalan nolur bana umut olursunuz yazarsaniz:ssz:

bugun doktora gittim catlatma ignesinin ardindan 15.gündü bugun ama doktor sadece kan aldi ,eger hamile degilsen adetin 5.günü gel hormon tedavisine baslayalim dedi ?
hepsi bu !!!!!
ne ultrasyondan bakdi nede baska bisey yapti nekadar ilgisiz insanlar var ya

bide tüpbebek merkezi profu adetimin 8.günü yumurta gelismis diye igneyi vurmusdu bugun adetimin 22.günü ve kanaman basladimi diyor manyakmidir nedir
benim döngüm 28 gün....
allah bunlara muhtac etmeden verir mucizemi insallah yalvariyorum artik bende hamileyim demek istiyorum :((

insallah hamilesindir ben dun catlama ignesi oldum aksam yap dedi dr adetimin 12 gunu zaten takipteydim 10. gunde gitim yumurtaliklarin cok iyi dedi 16 mm di dun 12 gun 20 ye yakin dedi sabah gitmistim aksam biraz daha buyusun yumurtaliklarin koldan yaptir carsamba kontrole gel dedi ben gebelik gecirdim ama ignesizdi yumurtlama ilaci klomene benzer biseydi dr cok iyi allah tum isteyenlere nasip etsin ama bende 5 aylikken bebegimin suiyu biti aldirmak zorunda kaldim aralikta bu ay yeni basladim takibe bakalim ne olacak

Mrb. Ben subat 26da ignemi vuruldum.bugun 13. Gun idrar testine silik cizgi cikior. Daha beklemem gerekirmi . Bi haftadirda gogus hassasiyetm var. Doktorum 5indn itibaren progestan verdi fitil olarak kullaniorm. Bu adeti geciktirirmi.kan testi yaptirsm cikarmi acaba. Kafam con karisik =(

Back