Adetin 5.günü hamile kalınırmı

belebekkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
3
1
1
28
Merhaba kızlar adetlerim düzensiz bazen 25 bazen 28 günde oluyorum . Adetim bitti sanıp eşimle ilişki yasadım. Sabahta lekelenme oldu minicik sanırım adetten kalma. Bu şekilde olup hamile kalan var mı acaba adetim genelde 4 5 gün sürüyor

Merhaba kızlar adetlerim düzensiz bazen 25 bazen 28 günde oluyorum . Adetim bitti sanıp eşimle ilişki yasadım. Sabahta lekelenme oldu minicik sanırım adetten kalma. Bu şekilde olup hamile kalan var mı acaba adetim genelde 4 5 gün sürüyor
Kalan vardır mutlaka adetten sonra yumurtlamaya kadar da rahim ağzı açık kalır diyolar yumurtlamayı takip et bence

Valla ben de hiç bilmiyorum ama bilen varsa ben de merak ettim açıkçası böyle bi şey mümkün müdür

Ay inşallah vardır eşim bazen yorgun oluyor acıkcası yumurtlama günleri denilen günler bazen uymuyor bize

Evet adet günlerim kısa olduğu için acaba olabilir mi dedim ben de
Bence kısa yada uzun adet görmek çok önemli değil adet olabiliyosan bazen burda az adet gördüm diyenler de oluyor ama önemli olan adetin olması canım hatta adet olmayıp hamile kalan var o şans beni bulur mu bilmem 😬

Back