Gebeliğe Hazırlık Adetin 40.günü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cimcime111

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2020
42
14
3
selam kızlar
Geçen ay Kasım ayında klomen içmiştim. ama regl 31aralıkta olmuştum tam gününde olmuştum. Bu ay regl günüm geçti 2 şubat adetin 33.günü acilde beta hcg baktırdım 01.negatif çıktı. Bugün 40.günüm 14gün geçti ve hala adet olamıyorum. Beta hcg yanlış çıkma ihtimali olabilirmi?Doktordan randevu aldım ama ozamana kadar çatlamasam iyi. Soruma cevap verenlere şimdiden teşekkür ediyorum.

Ben de 31 Aralık'ta en son regl oldum. Yumurtlamayı gördüm 22-23-24 ocakta. Bugün de regl olmam gerek çünkü regle 3 gün kala rahim kalınlığım 17 mm olmuş ve kan testim negatif çıktı malesef. Biraz önce kahverengi Ieke geldi. Heralde regl oluyorum. Gerçi ağrım yok. Siz yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz? Bir de Pcos musunuz siz de?Ben de 35 günde 1 oluyorum genelde pCos olduğum için ama böyle 40 günü de buluyor işte.

Bende bir sorun yok ama ilkdefa böyle bir durumdan sıkıntılıyım koskocaman göbek patlıcak gibi hissediyorum.enson 31aralıkta regl olmuştum ve sizinle aynı gün yumurtlama günümü 24 ocak olduğunu bu ay sadece tahmin ediyorum. Geçen ay çünkü 24.gün yumurtlama olmuştu bende Aralık ayı klomen içmiştim takip etmiştim ben yine 9 şubattada doktora gittim. Yine beta hcg baktılar 0.100 negatif, hormon testlerimde normal çıktı ultrason karnıma baktı kist bişe yok dedi duphaston verdi sabah akşam kullan 7güne kadar adet kesin olursun dedi. Olduktan sonra gel düzenliyeci vericem dedi. Ama olmayacakmış gibiyim hala. döngü günüm 44oldu. her ay 26.günde olurum hiç şaşmazdı.
Siz adet oldunuzmu?umarım sonu Hamilelik olur

Ben 41.günde oldum bu ay. 6 şubatta Doktora gidip kan testi verdikten sonra 9 şubatta regl olmuş oIdum.Benim normal polikistikten dolayı ama siz belki tekrar yumurtlamışsınızdır ve geç döllenme de olmuş olabilir, Umarım öyle bir şeydir.

Regl oldunuz yani45.günümde bitti ben hala olamadım.Doktorlar testler kesinlikle yok dedi ama sizin Dediğiniz gibi geç döllenme ise ben şok!!! 10sene sonra ilkdefa sürpriz olur. 5gün daha olmazsam idrar testi deneyeceğim.Doktora gitmek bıktırıyor.umarım iyi temennileriniz yolunuza çıkar

Aslında ben 31 aralıkta adetin 5günü kanama kesilir kesilmez 1tane klomen içmiştim. Sonra ben neyapıyorum dedim hepsini çöpe attım ondanmı acababeklemeli..

1 klomenin böyle bir şeye sebep olacağını sanmıyorum- Peki atmanıza sebep olan düşünce neydi? Belki faydasini görürdünüz.
Umarım artık kesin bir durum olur çünkü ben hızlıca kilo aldım. Spor yapamıyorum. Fazlaca Agırlık çalışmayı seviyorum. Kontrolsüz, Doktorsuz Klomen içmek cahilce buldum kendimi.Olacağı varsa olur.Olmazsada ben hazır değilim demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…