Adetin kac gun suruyor normalde canim..Merhaba adetin 4. Günü tüp bebeğe başlayan varmı acaba. Bugün adet oldum dr aradım cuma günü gelmemi söyledi. Doktorum adana bülent haydardedeoğlu
Adetin kac gun suruyor normalde canım
4 gün sürüyorAdetin kac gun suruyor normalde canim..
Merhaba benim doktoruma kendisi ama işkd efa 4.gün duydum. Keşke kendisine yada hemşireye sorsa idinizMerhaba adetin 4. Günü tüp bebeğe başlayan varmı acaba. Bugün adet oldum dr aradım cuma günü gelmemi söyledi. Doktorum adana bülent haydardedeoğlu
Yumurtalıklarına güveniyorum dedi sordumMerhaba benim doktoruma kendisi ama işkd efa 4.gün duydum. Keşke kendisine yada hemşireye sorsa idiniz
O zaman sıkıntı yok Bülent bey demişseYumurtalıklarına güveniyorum dedi sordum
Hatta normal de 10 gün den fazla iğne kullanıyorlar ben aşılama da bile 10 gün kullanmıştım tabi düşük dozda. Ama bunda geçtiğimiz Cuma başladım 6 gün kullanıp tekrar Cuma günü gidicem eğer herşey yolundaysa 19 unda yumurta toplama olacakO zaman sıkıntı yok Bülent bey demişse
Sordum yumurtalıklarına güveniyorum dedi. Bende dr uma güveniyorumVallaha ilk kez duyuyorum .genelde 2 max 3 gün başlanılır ama doktoruna gveniyorsan sorun yok
Sen geçen sene mart yada eylülde deneme yaptın mı canım nikin tanıdık geliyorSordum yumurtalıklarına güveniyorum dedi. Bende dr uma güveniyorum
Hayır ilk denemem buSen geçen sene mart yada eylülde deneme yaptın mı canım nikin tanıdık geliyor
Şu an kaç yumurta var peki kontrolün oldu mu?Hatta normal de 10 gün den fazla iğne kullanıyorlar ben aşılama da bile 10 gün kullanmıştım tabi düşük dozda. Ama bunda geçtiğimiz Cuma başladım 6 gün kullanıp tekrar Cuma günü gidicem eğer herşey yolundaysa 19 unda yumurta toplama olacak
Cuma günü kontrolüm var yazarım o zamanŞu an kaç yumurta var peki kontrolün oldu mu?
Banada bülent bey hsg çekecek sonrasını planlayacağız da merak ediyorum nasıl ilerliyorsunuz
Tamam etiketleyin mutlaka bekliyorumCuma günü kontrolüm var yazarım o zaman
Canım merhaba hamile kalabildin miCuma günü kontrolüm var yazarım o zaman
Hangi doktordu canım bide özel değilse problem neydi sizinMalesef grnetikten olumsuz geldi embriyolar
Bizim problem morfoloji (%2). Doktorumuz Bülent tıraş.Hangi doktordu canım bide özel değilse problem neydi sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?