Pek gün farkının olacağını düşünmüyorum 88 çokta yüksek değil ama muayenede falan yumurta kisti gorulmediyse sıkıntı değil tüp bebek başlayacaksınız e 2.regli zaman 50 ile 80arası bekliyorlar bende kist olduğu zaman malesef e 2 yüksek şuan yumurtalık kistinin kendiliğinden gitmesini bekliyorum tedaviye başlayamadım bu kist yüzündenKızlar adetin 4.günü E2 88 çıktı normal mi hep 2.gün baktırıyordum 37 50 çıkıyordu acaba adetin 4.günü olduğu için mi yüksek çıktı böle
Benim 24 cıkmıstı en son baktırdığımda düsük demek mi buPek gün farkının olacağını düşünmüyorum 88 çokta yüksek değil ama muayenede falan yumurta kisti gorulmediyse sıkıntı değil tüp bebek başlayacaksınız e 2.regli zaman 50 ile 80arası bekliyorlar bende kist olduğu zaman malesef e 2 yüksek şuan yumurtalık kistinin kendiliğinden gitmesini bekliyorum tedaviye başlayamadım bu kist yüzünden
Estradiol vücuttaki östrojen değeri çok önemli bir hormon tüp bebek tedavisinde benimde azaldı yumurtayı çevreleyen bir hormon opu öncesinde bu yüzden bakıyorlar yumurtanın azda olsa kalitesi varmi diye 150 ve üzeri bekliyorlar mesela yumurta toplamadan önce tek yumurta başına gibi bir değer bu senin değerini doktorun bilir canm ben yorum yapamam ki her doktorun bakış açısı çalışma şekli başka ben genel olrak soluyorumBenim 24 cıkmıstı en son baktırdığımda düsük demek mi bu
Hangi gün bakılıyor çatlama sonrası mı 150 üstü olmalı? Sanki yumurta kalitesi için catlamanın ertesi günü bakılıyordu. benim genel kontrolde reglin 2. Günü cıkmıstı bu değer. Cok düsük dıruyor dediğinize göre ama ben o ay hamile kalmıstım. Dıs gebelik olduğundan dolayı yumurta kalitesi hakkında birsey bilemiyorum tabi. Acaba reglin 2. Günü kaç istiyor doktorlar biliyor musunuzEstradiol vücuttaki östrojen değeri çok önemli bir hormon tüp bebek tedavisinde benimde azaldı yumurtayı çevreleyen bir hormon opu öncesinde bu yüzden bakıyorlar yumurtanın azda olsa kalitesi varmi diye 150 ve üzeri bekliyorlar mesela yumurta toplamadan önce tek yumurta başına gibi bir değer bu senin değerini doktorun bilir canm ben yorum yapamam ki her doktorun bakış açısı çalışma şekli başka ben genel olrak soluyorum
Reglin 2. Günü 50-80 arası mı olmalı?Pek gün farkının olacağını düşünmüyorum 88 çokta yüksek değil ama muayenede falan yumurta kisti gorulmediyse sıkıntı değil tüp bebek başlayacaksınız e 2.regli zaman 50 ile 80arası bekliyorlar bende kist olduğu zaman malesef e 2 yüksek şuan yumurtalık kistinin kendiliğinden gitmesini bekliyorum tedaviye başlayamadım bu kist yüzünden
Evet reglin 2.gunu bu değerde bekliyorlar 100 üzeri olursa iğne yapılacak ya kist gibi bir durum olduğunda erteleyip duruyor doktorum.Reglin 2. Günü 50-80 arası mı olmalı?
Anladım benim biraz düsük ama tabi kendi basına bisey yapmak riskli bir doktorla görüsmek lazımEvet reglin 2.gunu bu değerde bekliyorlar 100 üzeri olursa iğne yapılacak ya kist gibi bir durum olduğunda erteleyip duruyor doktorum.
Yumurta 18ile 20mm boyutunda olduğunda öğün e 2bakiyorlar o değerde yumurta başına 150 ve üzeri bekliyorlar catlatma oluyorsun ertesi günde yumurtayı ameliyat olrak alıyorlar
Ben de de kist var ama e2 18 çıktı. Transfer olacam sizce zararı olur muPek gün farkının olacağını düşünmüyorum 88 çokta yüksek değil ama muayenede falan yumurta kisti gorulmediyse sıkıntı değil tüp bebek başlayacaksınız e 2.regli zaman 50 ile 80arası bekliyorlar bende kist olduğu zaman malesef e 2 yüksek şuan yumurtalık kistinin kendiliğinden gitmesini bekliyorum tedaviye başlayamadım bu kist yüzünden
Onu doktorunla görüş canım çünkü senin transfer asamasindasin ben daha tedaviye başlayamadım kist yüzünden ocakta başlıyoruz kist yok oldu elhamdülillahBen de de kist var ama e2 18 çıktı. Transfer olacam sizce zararı olur mu
Sizin e2 kaçtı acabaOnu doktorunla görüş canım çünkü senin transfer asamasindasin ben daha tedaviye başlayamadım kist yüzünden ocakta başlıyoruz kist yok oldu elhamdülillah
Şuan 110 çıktı bu değerde olduğu icin ocağa ertelediSizin e2 kaçtı acaba
Hmm sizin ki yüksekmiş. 50 altı olması lazımmışŞuan 110 çıktı bu değerde olduğu icin ocağa erteledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?