Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana doktorum 2.gunu yaptirmisti. Baska bi doktor 3. Gunu demisti ben 2.gunu yaptirdim saatle ilgili birsey soylemedimerhaba hanımlar adetin 3.günü yapılan tahlillerin sabah on buçuğa kdar yapılması gerekirmiş doğrumudur?
Benim bildigim sadece ac karnina yapilmasi gerekiyo bei de bazi hastaneler kuryeye veriyo falan belki ondan denmistir boyle bisey.merhaba hanımlar adetin 3.günü yapılan tahlillerin sabah on buçuğa kdar yapılması gerekirmiş doğrumudur?
Bunu doktor mu soledi size??? Hormon tahlili adetin 3. Gunu yapiliyor iyi sonuc vermesi icin ama saatle hic ilgisi yok canim.merhaba hanımlar adetin 3.günü yapılan tahlillerin sabah on buçuğa kdar yapılması gerekirmiş doğrumudur?
Aç karnına vermiştim ben, boşuna bi daha vermem gerekmesin doktor bi şey derse diye. Baştan demeyip sonra aaaa niye öyle verdin der falan!
Bunu doktor mu soledi size??? Hormon tahlili adetin 3. Gunu yapiliyor iyi sonuc vermesi icin ama saatle hic ilgisi yok canim.
Bana doktorum 2.gunu yaptirmisti. Baska bi doktor 3. Gunu demisti ben 2.gunu yaptirdim saatle ilgili birsey soylemedi
Benim bildigim sadece ac karnina yapilmasi gerekiyo bei de bazi hastaneler kuryeye veriyo falan belki ondan denmistir boyle bisey.
Rica ederimçook teşekkür ederim
ben yaptıralı baya oldu ama evt banada saat verilmişti.kan değerleri değişmeden veriyosun kanı benim bildiğim.merhaba hanımlar adetin 3.günü yapılan tahlillerin sabah on buçuğa kdar yapılması gerekirmiş doğrumudur?
Kızlar benim adetim 4 gün sürüyor ilk üç gün yoğun son gün hiç yok gibi sizce benim ikinci gün vermem mi daha ideal olur? doktora sormayı unuttum belki 3.gün denmesinin sebebi genelinin toplamda 5 gün sürmesinden kaynaklı oluyordur diye düşündüm sizce?