• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetin 3.günü yapılan hormon tahlilleri?

yasuyasu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
745
247
53
merhaba hanımlar adetin 3.günü yapılan tahlillerin sabah on buçuğa kdar yapılması gerekirmiş doğrumudur?

merhaba hanımlar adetin 3.günü yapılan tahlillerin sabah on buçuğa kdar yapılması gerekirmiş doğrumudur?
Benim bildigim sadece ac karnina yapilmasi gerekiyo bei de bazi hastaneler kuryeye veriyo falan belki ondan denmistir boyle bisey.

Aç karnına vermiştim ben, boşuna bi daha vermem gerekmesin doktor bi şey derse diye. Baştan demeyip sonra aaaa niye öyle verdin der falan!

Aç karnına vermiştim ben, boşuna bi daha vermem gerekmesin doktor bi şey derse diye. Baştan demeyip sonra aaaa niye öyle verdin der falan!

Bunu doktor mu soledi size??? Hormon tahlili adetin 3. Gunu yapiliyor iyi sonuc vermesi icin ama saatle hic ilgisi yok canim.

Bana doktorum 2.gunu yaptirmisti. Baska bi doktor 3. Gunu demisti ben 2.gunu yaptirdim saatle ilgili birsey soylemedi

Benim bildigim sadece ac karnina yapilmasi gerekiyo bei de bazi hastaneler kuryeye veriyo falan belki ondan denmistir boyle bisey.

çook teşekkür ederim

2. ya da 3. günü veriliyor hormon tahlilleri. bazı hastanelerin laboratuvarları öğleye kadar çalıştığı için böyle söylenmiştir size muhtemelen. sonuçlarınız güzel çıkar inşallah.

Kızlar benim adetim 4 gün sürüyor ilk üç gün yoğun son gün hiç yok gibi sizce benim ikinci gün vermem mi daha ideal olur? doktora sormayı unuttum belki 3.gün denmesinin sebebi genelinin toplamda 5 gün sürmesinden kaynaklı oluyordur diye düşündüm sizce?

ben yaptıralı baya oldu ama evt banada saat verilmişti.kan değerleri değişmeden veriyosun kanı benim bildiğim.

Saatle bir ilgisi yok bana 3.gunu mutlaka gel demisti

Kızlar benim adetim 4 gün sürüyor ilk üç gün yoğun son gün hiç yok gibi sizce benim ikinci gün vermem mi daha ideal olur? doktora sormayı unuttum belki 3.gün denmesinin sebebi genelinin toplamda 5 gün sürmesinden kaynaklı oluyordur diye düşündüm sizce?

Hayır kuzum, hormonlar 3. Gün düzeliyormuş. Öncesinde az çıkıyor, sonrasında da düşüyor. En doğru sonuç üçüncü gün çıkıyor o yüzden.

sabah vermek daha etkili oluyormuş sonuçlar uzerınde...bende 3.gn gıtmştım

ben 4 yillik evliyim 2 yil once bir dusuk yaptim evlendigimden.beri korunmuyorum benim sat tarihilerim 28 gunde bir olurdu son 6 aydur 21 gunde bir olmaya basladim ve adetlerim hep sancilidir ilk gunu agrim olurdu son 6 aydir adetim ilk gunu agrim olmuyor ve 2 3 4 gueri olmaya basladi adetin 3 gunu hormon testleri verdim aramizda yardimci olabilecek varmi bana
fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

Back