Adetin 27.günü transfer

PlutonMerkez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
5.731
7.672
148
Merhaba arkadaşlar.Devlet hastanesinde tüp bebek tedavisi görüyorum doktorum adetimin 27.gününe transfer tarihi verdi(endometrium geç kalınlaştı) sizce normal mi? Bu kadar geç transfer olan var mı aranızda.Aklımda soru işaretleri var içime sinmiyor!!

Son düzenleme:
Bende 24. Gun flan olmustum cok sukur tuttu benim .

Yaa hayırlı olsun ya benimkiside regl günüme geliyor çok endişeliyim iptal mi ettirsem devam mı etsem diye sizlerden fikir almaya geldim
Neden iptal ettiresin emin ol doktorun en dogrusunu biliyordur hem ilaclarla adet olmazsin ki . Ama şöyle biseyde var inanmak cok onemli bu tedavide içinin rahat olmasi cok onemli sen huzursuz olduysan gonlune nasil siniyorsa oyle yap .. ilk transfermi ?

Hayır 4.transfer öncekiler olumluydu(devamı gelmedi) ya ne bileyim hiç bu kdr geç transfer olmadım kafam karıştı

Hayır 4.transfer öncekiler olumluydu(devamı gelmedi) ya ne bileyim hiç bu kdr geç transfer olmadım kafam karıştı
Belki boylesi hayirlidir ? Bilemeyiz ki ama dedigim gibi iciniz rahat degilse bu huzursuzlugunuz transfer sonrasinda da olucak hic kendinizi rahatsiz etmeyin iptal edin o zaman cunku embriyolarinizda etkilenir bu durumdan moral motivasyon inanmak cok onemli

Haklısınız.Yarın sabah iptal ettireceğim.bu huzursuzlukla negatifi çekmek istemiyorum.Merkezden se memnun kalmadım.Embriyolarıda taşıyacağım yorumlarınız için teşekkür ederim

Haklısınız.Yarın sabah iptal ettireceğim.bu huzursuzlukla negatifi çekmek istemiyorum.Merkezden se memnun kalmadım.Embriyolarıda taşıyacağım yorumlarınız için teşekkür ederim
Rica ederim icinize sinmesi cok cok onemli sizin icinizin rahat olmasi gerekli

Kızlar merhaba adeti gecikmesi yaşadınız mı yumurta toplama sonrası 10.gün adet oldum,ikinci adeti bekliyorum transfer için ama baya gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…