- 23 Haziran 2023
- 180
- 24
- 26
-
- Konu Sahibi umut230686
Beta için erkenGunde 3 adet klomen kullandim adetin 14. Gunu 23 ve 21 mm yumurtam oluştu Adetin 22. Gunu progestan baktırdım 16.46
E2:496
Betahcg:<0
gebe değilmiyim yoksa erkenmi yapılmış bukadar e2 yuksek olması normalmi
Bilen biri varsa yardımcı olabilirmi
İnşallah beklemedeyim daha bat 8 gün varBeta için erken
Progesteron da yumurtlamanın gerçekleştiğini gösteriyor.
E2 ne anlama geliyor bilmiyorum.
Umarım tutmuştur
Çatlama hangi gün oldu biliyor musunuzİnşallah beklemedeyim daha bat 8 gün var
Doktorum bir iki güne catlar dedi 23 ve 21 mm yumurta olunca ben 22 de baktırdım progesterona 14 de kontrole gitmiştimÇatlama hangi gün oldu biliyor musunuz
Çatlama hangi gün oldu biliyor musunuz
6 yada 7 güne denk geliyor neden sordunuz erkenmi bakmisim yoksaÇatlama hangi gün oldu biliyor musunuz
Yok 8 gün var bata dediniz ondan dedim6 yada 7 güne denk geliyor neden sordunuz erkenmi bakmisim yoksa
Yok 8 gün var bata dediniz ondan dedim
Çatlama üzerine 14 gün sayınca adetiniz o zaman gelir ona göre test yapın diyecektim
Çatlama iğnesi vuruldunuzmu .Gunde 3 adet klomen kullandim adetin 14. Gunu 23 ve 21 mm yumurtam oluştu Adetin 22. Gunu progestan baktırdım 16.46
E2:496
Betahcg:<0
gebe değilmiyim yoksa erkenmi yapılmış bukadar e2 yuksek olması normalmi
Bilen biri varsa yardımcı olabilirmi
Hayir vurulmadimsadece klomen kullandimÇatlama iğnesi vuruldunuzmu .
Bildiğine göre yumurtlama olunca yükseliyor progestan . Beta için cok erken
Yumurtlama günü 200 ve üstü olunca kaliteli bir yumurta olduğunu gösterirE2 yumurtlama gunu kac oluyor biliyormusunuz
Evet 1,5 sene olduCok tessekur ederim sizdemi gebelik dusunuyorsunuz
Belki düşüyordu benimki ondan bukadar yuksek çıktı 2 yumurta vardiya değer yukselmistirYumurtlama günü 200 ve üstü olunca kaliteli bir yumurta olduğunu gösterir
Benimde öyle inşallah isteyen hepimiz bu müjdeli habere kavuşuruz hsg cektirdinmi benimki bu ay olmazsa diğer ay cektirecegimEvet 1,5 sene oldu
Evet onu da çektirdim temiz çıktıBenimde öyle inşallah isteyen hepimiz bu müjdeli habere kavuşuruz hsg cektirdinmi benimki bu ay olmazsa diğer ay cektirecegim
Olabilir canımBelki düşüyordu benimki ondan bukadar yuksek çıktı 2 yumurta vardiya değer yukselmistir
Evet onu da çektirdim temiz çıktı
Sen de
Şuan sen ne tedavisi goruyorsjn canim simdi klomenden sonra ne tedavi yapılıyor merak ettimEvet onu da çektirdim temiz çıktı
Sen de çektir aradan çıksın