• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetin 21.günü yapılan test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bysgns

Sabır 🙏
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
826
505
53
32
Adetin 3 günü kan ver demişti doktorum 4.günü verdim.bir de 21.gün yumurtlama olmuş mu diye bir tahlil vericem ama bunu 23.gün versem adete çok yakın oluyor sorun olur mu?

Doktorun progesteron değeri için istemiş 21. Gün testini. 23. Gün de olur,ama daha geç gitme test için çünkü değerin eğer normalde yüksekse günü geçirdikçe azalır ve sonuç yanıltıcı olabilir. Bu test 21. Günde en yüksek halini alır sonra yavaş yavaş azalır adete yakın 1 değerine kadar azalır sonra 0 olur.

Doktorun progesteron değeri için istemiş 21. Gün testini. 23. Gün de olur,ama daha geç gitme test için çünkü değerin eğer normalde yüksekse günü geçirdikçe azalır ve sonuç yanıltıcı olabilir. Bu test 21. Günde en yüksek halini alır sonra yavaş yavaş azalır adete yakın 1 değerine kadar azalır sonra 0 olur.
Ben zaten ovülasyonla takip ediyorum yumurtlama olmadı muhtemelen beşin altında çıkacak da . Doktor ovülasyon testlerine inanmıyor ben en iyisi 21.gün gideyim net olsun. Sonra yumurtlamışsındır değer düşmüştür der

Ben zaten ovülasyonla takip ediyorum yumurtlama olmadı muhtemelen beşin altında çıkacak da . Doktor ovülasyon testlerine inanmıyor ben en iyisi 21.gün gideyim net olsun. Sonra yumurtlamışsındır değer düşmüştür der
Aynen en garantisi 21. Veya 22. Gün,ama sonrasında değer düşer

Aynen en garantisi 21. Veya 22. Gün,ama sonrasında değer düşer
Peki size bir şey soracağım. Ben ovülasyon da bu ay yumurtlama göremedim sadece adet bittikten bir gün sonra yapmadım kaçırdıysam o günü kaçırmışımdır. Şimdi eğer o gün yumurtladıysam üzerinden 13 gün geçmiş oluyor 21.gün. kan verdiğimde yumurtlamamın üstünden o kadar geçtiyse değer düşmez mi

Peki size bir şey soracağım. Ben ovülasyon da bu ay yumurtlama göremedim sadece adet bittikten bir gün sonra yapmadım kaçırdıysam o günü kaçırmışımdır. Şimdi eğer o gün yumurtladıysam üzerinden 13 gün geçmiş oluyor 21.gün. kan verdiğimde yumurtlamamın üstünden o kadar geçtiyse değer düşmez mi
Bu 21. Gün olayı sadece genel bir durum,önemli olan yumurtlamadan 7 gün sonrasıdır. Çoğu kadın 14. Gün yumurtladığından dolayı 21. Günde verilir bu test. Siz ne zaman yumurtlarsanız 7 gün sonrasında verin testi 👍🏼

Back