Gebeliğe Hazırlık Adetin 21. Günü yapılan progesteron test sonucu 10’un altında çıkan , yumurtası çatlamayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu ay yumurta takibi yaptırıcam sizde yumurta takibi yaptırdınızmı

7 /8 defa yaptım klomen 6 ay kullandım 2 ayda famera kullandım. Olmadı ama eşimde varikosel varmış bilmiyorduk. Öğrenince ameliyat vs... 10 aydır uğraşıyoruz sperm hız hareket sayı vs çok şükür normale yakın hale geldi. Tam hallettik dedik şimdi de bu çıktı.

Olabilir canım zaten düşük oluyosa yum ya da sperm de bi anomali olur diyolar. Düşüklerin nedeni araştırılmalı önce ama doktorun bunu yapması gerekir

Olabilir canım zaten düşük oluyosa yum ya da sperm de bi anomali olur diyolar. Düşüklerin nedeni araştırılmalı önce ama doktorun bunu yapması gerekir

Cnm aklına gelebilecek herşeye baktırdık genetik test, pırtılaşma testi, homosistein testi, anti tpo testi, hormon testleri, amh, protein s, protein c, vs... sorun yok. Amh ve progesteron sorunlu gözüküyor. Eşime sperm DNA hasar testi bile yapıldı. Sorun yoktu çok şükür....

Peki ilaç kullandın mı kullanıyo musun

Peki ilaç kullandın mı kullanıyo musun

Ben zinco, folbiol, b12 , ecopirin ve imprly kullanıyorum. 20 gün kadar da solgar multiple vitamin female kullandım. Dr claxena iğne verdi ama 3 tane kullandım yumurta çatlamamış diye bıraktım. Ortada yumurta yoksa kullanmamın anlamı da yok dedim. Bu iğne ve ecopirini önlem amaçlı verdi. Pırtılaşma çıkmadı yani.

Bi dediğim ilaçları da sor istersen

Çaya şeker kullanmıyorum aslında şekerim genelde 60/70 çıkar çok şeker kullanmam

Kızlar şimdi doktordan geliyorum. Yumurtan çatlamış diyor doktor. 10 altında olunca çatlamamış dedi kendi doktorum. Bu başka bi doktor oda yok 5 in altı olursa çatlamamış sayılır 6.35 çatlamış dedi. Ben bu işten birşey anlamadım

Kızlar bugün adetimin 21. Günüydü. Test yaptım progesteron 23 çıktı. Ama bu ay klomen ve inafolic combi kullandım. İçim rahatladı en azından yumurtlamışım ve yumurtam çatlamış. Çok şükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…