- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
- Konu Sahibi zeynepppppppp
-
bu ay yumurta takibi yaptırıcam sizde yumurta takibi yaptırdınızmı
Stresten uzak duramiyorum ki canim takmamaya calisiyorum ama olmuyor insallah sana da en kisa surede nasip eder canim.İnş cnm inş rabbim nasip eder. Prolaktin stres kaynaklı yükseliyor genelde. Stresten uzak olmaya çalış cnm.
İnş cnm rabbim büyük elbet nasip eder.Stresten uzak duramiyorum ki canim takmamaya calisiyorum ama olmuyor insallah sana da en kisa surede nasip eder canim.
Olabilir canım zaten düşük oluyosa yum ya da sperm de bi anomali olur diyolar. Düşüklerin nedeni araştırılmalı önce ama doktorun bunu yapması gerekirAynen cnm 2 kimyasal gebeliğim var yumurta kaynaklı bu düşükler galiba. Acaba yumurta kalitesini nasıl yükseltebilirim. İlaç vs doktora gidicem akşam bakalım ne diyecek. Adet olucam sancım başladı. Bari ilaç verecekse hemen alıp kullanayım istiyorum.
Ben pcosluyum inofolic combi ve glifor kullanıyorum ilk defa yum çatladı ama herkesin bünyesi farklı doktora sor bi istersen bunlarıOlabilir canım zaten düşük oluyosa yum ya da sperm de bi anomali olur diyolar. Düşüklerin nedeni araştırılmalı önce ama doktorun bunu yapması gerekir
Olabilir canım zaten düşük oluyosa yum ya da sperm de bi anomali olur diyolar. Düşüklerin nedeni araştırılmalı önce ama doktorun bunu yapması gerekir
Peki ilaç kullandın mı kullanıyo musunCnm aklına gelebilecek herşeye baktırdık genetik test, pırtılaşma testi, homosistein testi, anti tpo testi, hormon testleri, amh, protein s, protein c, vs... sorun yok. Amh ve progesteron sorunlu gözüküyor. Eşime sperm DNA hasar testi bile yapıldı. Sorun yoktu çok şükür....
Peki ilaç kullandın mı kullanıyo musun
Bi dediğim ilaçları da sor istersenBen zinco, folbiol, b12 , ecopirin ve imprly kullanıyorum. 20 gün kadar da solgar multiple vitamin female kullandım. Dr claxena iğne verdi ama 3 tane kullandım yumurta çatlamamış diye bıraktım. Ortada yumurta yoksa kullanmamın anlamı da yok dedim. Bu iğne ve ecopirini önlem amaçlı verdi. Pırtılaşma çıkmadı yani.
Sorucam inş bakalım ne diyecek.... teşekkürler bilgi için cnmBi dediğim ilaçları da sor istersen
Keşke yardımcı olabilsem canım. Belki yediklerine dikkat edebilirsin ek olarak. Doktor bana asıl kilo değil vucuttaki şeker oranı önemli bu rahatsızlıkta(yumurtanın gelişememesi) dedi. Şekerli şeyleri kes istersenSorucam inş bakalım ne diyecek.... teşekkürler bilgi için cnm
Keşke yardımcı olabilsem canım. Belki yediklerine dikkat edebilirsin ek olarak. Doktor bana asıl kilo değil vucuttaki şeker oranı önemli bu rahatsızlıkta(yumurtanın gelişememesi) dedi. Şekerli şeyleri kes istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?