• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetin 21 günü progesteron 13 yardım lütfen?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavis96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
82
23
38
28
Slm arkadaşlar
Bugün doktora gittim ve adetimin 21 günü progesteron hormonuna bakıldı ve 13 çıktı ne anlama gelio anlayan varmı acaba yardım edermisiniz lütfen ?

Slm arkadaşlar
Bugün doktora gittim ve adetimin 21 günü progesteron hormonuna bakıldı ve 13 çıktı ne anlama gelio anlayan varmı acaba yardım edermisiniz lütfen ?
Sanırım 10-15 arasi yumurtlama olduğunu gösteriyor. Doktora gittiniz mi sonuç için

Forumda okuduğum kadariyla düşük degerle gebelik oluşan var ama bebegin tutunmasi için progesteronun yükselmesi gerekiyor
Canım progesterona da baktırmıştım o gün 55 çıkmıştı yani yükselmiş şimdi içime kurt düştü 😅
Ama o gün uykusuzdum ve kan verince heyecan yapmıştım o yüzden yükselmiştir diye sandım bakalım artık

Canım progesterona da baktırmıştım o gün 55 çıkmıştı yani yükselmiş şimdi içime kurt düştü 😅
Ama o gün uykusuzdum ve kan verince heyecan yapmıştım o yüzden yükselmiştir diye sandım bakalım artık
AA pardon canım prolaktın aklıma geldi yanlış okumuşum 🤦🏽‍♀️ Fenciii Fenciii

Back
X