- 26 Aralık 2015
- 11.515
- 18.446
- 34
32 yaşındayım 4 yaşında bir çocuğum var. Oğluma hamile kalmaya çalışırken de 15-16 ay uğraşmıştım. Hiçbir sorun yoktu ama olmamıştı. Ama benim adetlerim hep 33,35 hatta o dönem 38-40 günü bile bulduğu oluyordu. Normalde insanlar 14. Gün yumurtluyor ama benim 17,18 hatta 20, 22. Günleri bulabiliyordu. Hamile kaldığım ay dostinex ve Progestan kullanmıştım. Bir iki değerim yüksek çıkmıştı o yüzden. O ay da hamile kaldım. İki senedir düzenli spor ve sağlıklı beslenmeli hayatım var. Adetim de düzene girmişti 15-16. Günlerde yumurtluyordum. Önümüzdeki ay sonunda 2. Çocuk için denemelere başlayacağız ama şimdiden ya yine aynı olursa diye düşünüyorum. Ve üç beş aydır yine yumurtlama 20. Günlere sarkabiliyor. Son iki aydır hayıt tohumu kullandım iki aydır 17-18. Günlerde oldu yumurtlama. Çok uzattım konuyu farkındayım ama hakkımda genel olarak bilgi vermek istedim. 20. Günlerde yumurtlaması olup hemen hamile kalanlar oldu mu aranızda? 20. Günlerden sonraya kalan yumurtalar ne derece sağlıklı olur? Ya da yumurtlamanın daha erken ve sağlıklı olması için önerebileceğiz şeyler var mı?