- 13 Aralık 2024
- 43
- 18
- 3
- 29
- Konu Sahibi melekleriminannesiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 ve üzeri olması lazım progesteron hormonununKızlar adetimin 20.gunu bugün değerler nasıl anlayan var mı acaba meraktan catlicam lütfen yorum yapın
Peki şuan yumurtlama olmamış yani değil mi estradiol nasıl peki10 ve üzeri olması lazım progesteron hormonunun
Evet olmamış estradiol da yüksek yumurtlamanız baskılanıyor muhtemelenPeki şuan yumurtlama olmamış yani değil mi estradiol nasıl peki
Anladim teşekkür ederim pcos var bende zaten belki ilerleyen günlerde olur insallahEvet olmamış estradiol da yüksek yumurtlamanız baskılanıyor muhtemelen
Pcos var mı diye sorcaktım ki varmış düzensiz yumurtlama oluyordur zaten ilerleyen günlerde dediğiniz gibi olurAnladim teşekkür ederim pcos var bende zaten belki ilerleyen günlerde olur insallah
İnşallah olur genelde duphaston ile adet görüyorumPcos var mı diye sorcaktım ki varmış düzensiz yumurtlama oluyordur zaten ilerleyen günlerde dediğiniz gibi olur
merhabalar cevap verirseniz çoook sevinirim. Bemim fsh: 6 mIU/mL çıktı. Lh değerim ise 3,7 mIU/mL çıktı. DHEA SO4 değerim ise 282,62 µg/dL çıktı.Total testesteron 28,34 ng/dL çıktı Estradiol :41,97 pg/ml . Glukoz: 99 mg/dL. hidroprogesteron: 1.381. İnsülin(Açlık) : 8,88. µU/ml. Normal mi? (Sol overde periferik yerleşimli milimetrik folikul kisti varmış bu arada) .10 ve üzeri olması lazım progesteron hormonunun
merhabalar cevap verirseniz çoook sevinirim. Bemim fsh: 6 mIU/mL çıktı. Lh değerim ise 3,7 mIU/mL çıktı. DHEA SO4 değerim ise 282,62 µg/dL çıktı.Total testesteron 28,34 ng/dL çıktı Estradiol :41,97 pg/ml . Glukoz: 99 mg/dL. hidroprogesteron: 1.381. İnsülin(Açlık) : 8,88. µU/ml. Normal mi? (Sol overde periferik yerleşimli milimetrik folikul kisti varmış bu arada) .10 ve üzeri olması lazım progesteron hormonunun
merhabalar cevap verirseniz çoook sevinirim. Bemim fsh: 6 mIU/mL çıktı. Lh değerim ise 3,7 mIU/mL çıktı. DHEA SO4 değerim ise 282,62 µg/dL çıktı.Total testesteron 28,34 ng/dL çıktı Estradiol :41,97 pg/ml . Glukoz: 99 mg/dL. hidroprogesteron: 1.381. İnsülin(Açlık) : 8,88. µU/ml. Normal mi? (Sol overde periferik yerleşimli milimetrik folikul kisti varmış bu arada) .Pcos var mı diye sorcaktım ki varmış düzensiz yumurtlama oluyordur zaten ilerleyen günlerde dediğiniz gibi olur
ben değerden anlamıyorum ama progesterona kan verecek mi baktırdınız acaba ?Kızlar adetimin 20.gunu bugün değerler nasıl anlayan var mı acaba meraktan catlicam lütfen yorum yapın
Evetben değerden anlamıyorum ama progesterona kan verecek mi baktırdınız acaba ?
Siz Duphaston ictiginiz halde de yukselmiyor dimi progesteron degeriniz?İnşallah olur genelde duphaston ile adet görüyorum
Hayır duphaston kullanmadim bu aySiz Duphaston ictiginiz halde de yukselmiyor dimi progesteron degeriniz?