• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetin 19 günü 13 mm yumurta

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sxbmd

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
136
50
13
30
Bakü
Arkadaşlar,merhaba.Bugün adetimin 19 günü yumurtam gelişmemiş,13 mm kalmış öyle.13 mm hamile kalan,böyle bir mucize yaşayan oldu mu aranızda?umut var mı sizce?34 günde adet oluyorum,ilaçla yumurtalarm gelişiyor,ama bu ay ilaç içmedim

Arkadaşlar,merhaba.Bugün adetimin 19 günü yumurtam gelişmemiş,13 mm kalmış öyle.13 mm hamile kalan,böyle bir mucize yaşayan oldu mu aranızda?umut var mı sizce?34 günde adet oluyorum,ilaçla yumurtalarm gelişiyor,ama bu ay ilaç içmedim
Kaç.olması lazimdi

sanırım hergün 1 veya 1,5 mm gelişiyor siz 1 hafta sonra tekrar yum takibi yapıp kaç mm olduğuna bakın...19,20veya 24 mm olup çatlaması gerekiyor ancak o şekilde gebelik oluşur canım..

Back