Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar,merhaba.Bugün adetimin 19 günü yumurtam gelişmemiş,13 mm kalmış öyle.13 mm hamile kalan,böyle bir mucize yaşayan oldu mu aranızda?umut var mı sizce?34 günde adet oluyorum,ilaçla yumurtalarm gelişiyor,ama bu ay ilaç içmedim
Arkadaşlar,merhaba.Bugün adetimin 19 günü yumurtam gelişmemiş,13 mm kalmış öyle.13 mm hamile kalan,böyle bir mucize yaşayan oldu mu aranızda?umut var mı sizce?34 günde adet oluyorum,ilaçla yumurtalarm gelişiyor,ama bu ay ilaç içmedim
sanırım hergün 1 veya 1,5 mm gelişiyor siz 1 hafta sonra tekrar yum takibi yapıp kaç mm olduğuna bakın...19,20veya 24 mm olup çatlaması gerekiyor ancak o şekilde gebelik oluşur canım..