Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim 9 gün geçtiği zaman kan testi verdim negatif çıktı ve bugün 12. gün ve hala olmadım test yaptım silik çizgi çıktı sizce hamile miyim?
Lütfen acillll bakınnnAdetim 9 gün geçtiği zaman kan testi verdim negatif çıktı ve bugün 12. gün ve hala olmadım test yaptım silik çizgi çıktı sizce hamile miyim?
Evet erken gebelik testiErken gebelik testimi bu
Acilll bakar mısınız lütfen!!!Lütfen acillll bakınnn
Erken gebelik testi yanıltabiliyor kaset test daha güvenilirEvet erken gebelik testi
Kaset testtense erken gebelik testi daha güvenilir denildi bana o yüzden bunu aldım yaptımErken gebelik testi yanıltabiliyor kaset test daha güvenilir
Kaset testte daha geç çıkıyor ama sonuç daha doğrudur. Erken gebelikler de yalancı çizgi, kuruma çizgisi çıkabiliyor maalesef canım. Kaç dakikada çıktı çizgi? Ve sonucun kaç çıkmıştı kan tahlilinde ?Kaset testtense erken gebelik testi daha güvenilir denildi bana o yüzden bunu aldım yaptım
5 dakika içerisinde hemen çıktı bende şaşırdım şimdi baktım 1 hafta adet gecikmesinde kan tahlili vermişim o da 1.20 çıkmıştı. Hala adet olmadım bu testi de dün yaptım. 15 gün oldu ama hala olmadım maalesef tekrar kan tahlili yaptırmaya korkuyorum ya yine negatif çıkarsa naparımKaset testte daha geç çıkıyor ama sonuç daha doğrudur. Erken gebelikler de yalancı çizgi, kuruma çizgisi çıkabiliyor maalesef canım. Kaç dakikada çıktı çizgi? Ve sonucun kaç çıkmıştı kan tahlilinde ?
Bu kadar gecikme olmazdı 15. gün bugün ama hala adet olmadımAdet düzensizliğiniz var mi normalde
Normal kaset test ile dene canım onda da varsa öyle kan tahlili ver5 dakika içerisinde hemen çıktı bende şaşırdım şimdi baktım 1 hafta adet gecikmesinde kan tahlili vermişim o da 1.20 çıkmıştı. Hala adet olmadım bu testi de dün yaptım. 15 gün oldu ama hala olmadım maalesef tekrar kan tahlili yaptırmaya korkuyorum ya yine negatif çıkarsa naparım
Tamam öyle yapayım en iyisi teşekkür ederim. Bu arada bana dua eder misiniz inşallah hamileyimdirNormal kaset test ile dene canım onda da varsa öyle kan tahlili ver
Allah gönlüne göre sağlıkla nasip etsin inşallah canım, inşallah gebesindirTamam öyle yapayım en iyisi teşekkür ederim. Bu arada bana dua eder misiniz inşallah hamileyimdir
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah gönlüne göre sağlıkla nasip etsin inşallah canım, inşallah gebesindir