Adetimin Son Gününde Denize Girebilir miyim?

Buseciik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
35
2
1
24
Merhaba ablalarım.
Yaşım 15-16 olduğu için henüz 3. adetimi oluyorum. Bugün 4. günündeyim. Azalmaya devam ediyor. Bugün Perşembe. Cumartesi günü sahile gideceğiz ve bol bol denize gireceğiz. Daha doğrusu planlıyoruz. Denize girmeyi çok seviyorum girmezsem rahat edemem o kadar sıcakta bunalırım. Ortalama olarak 5-6 gün sürüyor bu dönemim. Geçen olduğum zaman öyleydi daha doğrusu. Annemin de öyle. Sorum ne diye soracak olursanız sorum şudur; Cumartesi günü sahile gittiğim zaman denize girebilir miyim? 6. güne denk geliyor. Bayağı bir araştırıyorum kanallar açık olurmuş mikrop kapma ihtimalim varmış. Lütfen yardım edin.

Bence bişi olmaz gir bolca serinle :)

Haa unutmadan adetin ne kadar geç başlamış öyle benim 12 yaşımda baslamistı

15 yaşında mı regl oldun yani
Başka zaman girersin, o halde denize girmek riskli olur.

Sağlıklı değil girmeyin. Başka birinin adetliyken girdiğini düşünmek bile rahatsız etti

doktor arkadaşlar bir cevap verse

A amber88 sen geldin aklıma

daha doktor çok da senin jinekoloji ile de ilgin vardı gibi hatırladım

biz ne desek boş zira kızımızın yaşı genç

ben giriyorum tampon ile ama o küçük

Ablalarım yorumunuz için çok teşekkür ederim. Evet 11. sınıfa başladım ve henüz 8 ay önce ilk adetimi oldum. Annemde o şekilde geç olmuş. Şuanda çokta gelmiyor, ara sıra kahverengi geliyor. Banyo yapıp günlük koyacağım umarım çok gelmez. Bir de yarın sabah kalkıp bir kontrol edeceğim eğer çok yoksa gitmeyi planlıyorum. Babamla bu konuları rahatça konuşabiliyorum. Ona da durumumu anlattım, babam bir sorun olmayacağını söyledi ama buradaki bu tarz konuları okudukça korkuyorum. Benim genelde 5-6 gün sürüyor. Pazar günü kahvaltıdan sonra başladı ve yarın gitmeyi planlıyoruz. Umarım bir sorun çıkmaz çok korkuyorum.

Sağlıklı değil girmeyin. Başka birinin adetliyken girdiğini düşünmek bile rahatsız etti

Valla koskoca denizden bahsediyoruz. Her çeşit insan giriyor. Sadece tuvaletini yapmak için giren kişileri de gördüm. Denizlerin hiçbiri temiz değil zaten.

Koyu renk bikini altı giyin ki olası kazalara karşı önlem olsun. Onun dışında hiç sıkıntı olmaz. Kanallar açık muhabbeti şehir efsanesi.

O zaman siz hiç denize girmeyin bence, rahatsız olabilirsiniz. Çünkü biz regl olduğumuzda da giriyoruz, çişimizi de yapıyoruz. Hatta arada ağzımıza burnumuza su kaçınca tükürüyoruz falan. Çok iğrenciz çoook.

Koyu renk bikini altı giyin ki olası kazalara karşı önlem olsun. Onun dışında hiç sıkıntı olmaz. Kanallar açık muhabbeti şehir efsanesi.
Yorumun için çok teşekkür ederim abla. Göğüslerim çokta gelişmediği için büyük bikini giymiyorum şu anlık, gerçi geçen seneden beri bayağı bir büyüdü sanki denemedim daha bikinimi. Biraz küçük bir bikini giyiyorum ve altımın üstüne küçük bir tamamlayıcı etek var, herhangi bir leke olursa gözükmez diye düşünüyorum. Gerçi bu benim için önemli değil. Son günlerimde çok fazla akıntı olmuyor. Sadece benim endişem mikropsal ve sağlıksal bir problemim olur mu diye.
Bikinimin rengi koyu pembe bu arada.

Zaten denize çok gireceğin için leke falan olmaz son günde muhtemelen.
Normal bir zmanada ne kadar mikrop kapma ihtimalin varsa regl olduğunda da o kadar o ihtimal. Hiç endişelenme. Bol bol yüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…