Kanda daha net sonuç alırsınız idrar testleri nadir de olsa yanıltabiliyor.Kan verin belli olur baya geçmiş adetinizHanımlar düzenli olarak 28 günde bir adet olurum ister enfeksiyonum olsun ister başka birşey hiç gecikmedi ve bir kere de düşük yaşadım onda bile yine aynı günü gününe yine oldum fakat şuan tekrar böyle bir şüphem var yumurtalama günlerini değerlendirdik son adet tarihim 22 Ocak olmam gereken gün 19 Şubat fakat olmadım o günden beri test yapıyorum ama hiç pozitif çıkmadı hep negatif yarın kan vermeyi düşünüyorum ama bir umut sormak istedim benim gibi idrarda negatif kanda pozitif gören var mı gecikmenin 5. Günü negatif sonuç normal mi ?
Hamilelik belirtilerimi biliyorum çünkü daha önce yaşadım suan aynı bel ağrım var sık ıdrara çıkmam var kaşık ağrım olur arada
Yarın kan vericem sabah ama sabaha kadar güzel bir umut ışığı olsun bana diye konu açtım açıkçasıKanda daha net sonuç alırsınız idrar testleri nadir de olsa yanıltabiliyor.Kan verin belli olur baya geçmiş adetiniz
Benm de aynı canm 4 gün geçti bel ağrım var çok kasığıma sancılar giriyo çıkıyo değer çok düşükse idrar geçmiyo hemen benmde dün negatif çıktı bi arkadaşım kan verdiği gün negatif çıkmış ama kanda 10 muş değeri hayırlısıula inşallh vardır yaniHanımlar düzenli olarak 28 günde bir adet olurum ister enfeksiyonum olsun ister başka birşey hiç gecikmedi ve bir kere de düşük yaşadım onda bile yine aynı günü gününe yine oldum fakat şuan tekrar böyle bir şüphem var yumurtalama günlerini değerlendirdik son adet tarihim 22 Ocak olmam gereken gün 19 Şubat fakat olmadım o günden beri test yapıyorum ama hiç pozitif çıkmadı hep negatif yarın kan vermeyi düşünüyorum ama bir umut sormak istedim benim gibi idrarda negatif kanda pozitif gören var mı gecikmenin 5. Günü negatif sonuç normal mi ?
Hamilelik belirtilerimi biliyorum çünkü daha önce yaşadım suan aynı bel ağrım var sık ıdrara çıkmam var kaşık ağrım olur arada
Bel ağrım çok fena belimi dik tutamıyprum yani böyle feci bi ağrı göğüslerimde hiçbir tık yok kasımlarım arada çok ağrıyor geçiyor bazen batmalarım oluyor felan umarım benimkide öyledir yarın ögrenicez sağlıklı bir sonuç alırsak ne mutlu 5.gün gecikmede ne bileyim yarın bakıcazBenm de aynı canm 4 gün geçti bel ağrım var çok kasığıma sancılar giriyo çıkıyo değer çok düşükse idrar geçmiyo hemen benmde dün negatif çıktı bi arkadaşım kan verdiği gün negatif çıkmış ama kanda 10 muş değeri hayırlısıula inşallh vardır yani
Yaaa benmde çok fena belimBel ağrım çok fena belimi dik tutamıyprum yani böyle feci bi ağrı göğüslerimde hiçbir tık yok kasımlarım arada çok ağrıyor geçiyor bazen batmalarım oluyor felan umarım benimkide öyledir yarın ögrenicez sağlıklı bir sonuç alırsak ne mutlu 5.gün gecikmede ne bileyim yarın bakıcaz
Normal bir hamilelik yaşayamıyorum sanki isyan etmek adla istemem ama insanlar adetten önce göremiyor benim şansıma 5 gün geçti tık yok karnım davul gibi gören hamile sanıyor herkes rüyasında beni görüyor hamile diye beni gören güzelleşmişşin sende var birşeyler diyor ama ben sonuç alamadım henüz üzülüyorumYaaa benmde çok fena belimgöğüslerimde hafif var ağrı kasıklarıma giriyo çkıyo sürekli değil ama kendni hissettiriyo tabi bence çok düşüktür beta
Bende sendenim ama benim farkım düzensiz adet olmam geçen ay 39.gun olmuştum bu ay 47. gundeyim ve hala olmadım bugün test yaptım negatif geçen pazartesi doktora gitmiştim kistte yoktu rahimde kalınlaşmış dedi doktor ama bilemedim yarın bende gideceğim doktora ama umudum yok tabiBel ağrım çok fena belimi dik tutamıyprum yani böyle feci bi ağrı göğüslerimde hiçbir tık yok kasımlarım arada çok ağrıyor geçiyor bazen batmalarım oluyor felan umarım benimkide öyledir yarın ögrenicez sağlıklı bir sonuç alırsak ne mutlu 5.gün gecikmede ne bileyim yarın bakıcaz
Allah dualarımızı boş çıkartmasın ben her ay bir umut ediyorum inanıyorum o gün gelicek elbetBende sendenim ama benim farkım düzensiz adet olmam geçen ay 39.gun olmuştum bu ay 47. gundeyim ve hala olmadım bugün test yaptım negatif geçen pazartesi doktora gitmiştim kistte yoktu rahimde kalınlaşmış dedi doktor ama bilemedim yarın bende gideceğim doktora ama umudum yok tabi
Nisan ayında kimyasal gecirdim o zaman 49. günde çıkmıştı sonrası daha da olmadı hala bir umut bugün negatif olmasına rağmenAllah dualarımızı boş çıkartmasın ben her ay bir umut ediyorum inanıyorum o gün gelicek elbet
Aaa lütfen kafana takma bu olayda moral çok önemli inşallah vardırNormal bir hamilelik yaşayamıyorum sanki isyan etmek adla istemem ama insanlar adetten önce göremiyor benim şansıma 5 gün geçti tık yok karnım davul gibi gören hamile sanıyor herkes rüyasında beni görüyor hamile diye beni gören güzelleşmişşin sende var birşeyler diyor ama ben sonuç alamadım henüz üzülüyorum
Olsun umut et belki yarın güzel bir haber alırız benide haber etNisan ayında kimyasal gecirdim o zaman 49. günde çıkmıştı sonrası daha da olmadı hala bir umut bugün negatif olmasına rağmen
Evet var bende kendimi hamile hissediyorum zaten yani nasıl desem vücudum adet olucak gibi değil ben ilk hamileliğimi adetime 10 gün kala hissettim Buda öyle ben adet günüme 10 gün varken başladı belirtiler hala devam ediyor ben hissediyorum ama sonuç yok yarın haber vericem sonucu sizedeAaa lütfen kafana takma bu olayda moral çok önemli inşallah vardırben kendimde var hissediyoruö hissiyatın çok önmli bu konuda sık idrar çıkma var mı
İnşallah bende ilk gebeliğimde hiçbişi yokken hissetmiştim inşallah vardır benmde öyle refl ağrısı sancısı değil bu hatta özele gidip kan vermemek için kendmi zor tutuyorm şuanEvet var bende kendimi hamile hissediyorum zaten yani nasıl desem vücudum adet olucak gibi değil ben ilk hamileliğimi adetime 10 gün kala hissettim Buda öyle ben adet günüme 10 gün varken başladı belirtiler hala devam ediyor ben hissediyorum ama sonuç yok yarın haber vericem sonucu sizede
Bende acele etmek istemediğim için vermedim yarın sağlık ocağında vercem testte çıkmıyorsa daha ufaktır belki diye gitmedim Hemde belki olurum felan diye diye 5. Günü tamamlıyorumİnşallah bende ilk gebeliğimde hiçbişi yokken hissetmiştim inşallah vardır benmde öyle refl ağrısı sancısı değil bu hatta özele gidip kan vermemek için kendmi zor tutuyorm şuanama bel ağrımdan dolayı üşeniyorm
Ben de gecikmemin 5. Günündeyim.Bel ve kasık ağrım var cok bulantım var ve halsizim.Saat 5’te pembe lekem oldu iki üç kez çok az suan bir sey yok.Benim idrar testlerim pozitif vermişti en son dün yaptım.Bakalım olmazsam çarşamba günü kan vereceğim ben deBel ağrım çok fena belimi dik tutamıyprum yani böyle feci bi ağrı göğüslerimde hiçbir tık yok kasımlarım arada çok ağrıyor geçiyor bazen batmalarım oluyor felan umarım benimkide öyledir yarın ögrenicez sağlıklı bir sonuç alırsak ne mutlu 5.gün gecikmede ne bileyim yarın bakıcaz
İnşallah ya hamile gibi duruyor suan anlattıklarınız o kanamalar da yerleşme kanaması sanırım bakalım benim ilkin de de olmadı bundada olmadı öyle birşey nasip yarın belli olcakBen de gecikmemin 5. Günündeyim.Bel ve kasık ağrım var cok bulantım var ve halsizim.Saat 5’te pembe lekem oldu iki üç kez çok az suan bir sey yok.Benim idrar testlerim pozitif vermişti en son dün yaptım.Bakalım olmazsam çarşamba günü kan vereceğim ben deİnşallah hamilesinizdir
Erken öğrenince de sorun betayı takip et keseyi takip et kalp atışı bekle blmem ne geriliyo insan hep Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahBende acele etmek istemediğim için vermedim yarın sağlık ocağında vercem testte çıkmıyorsa daha ufaktır belki diye gitmedim Hemde belki olurum felan diye diye 5. Günü tamamlıyorum
Hadi bakalım inşallah gönlünüzce olurİnşallah ya hamile gibi duruyor suan anlattıklarınız o kanamalar da yerleşme kanaması sanırım bakalım benim ilkin de de olmadı bundada olmadı öyle birşey nasip yarın belli olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?