Bu ay çok ümitlendik ayın 8i gelmek bilmedi ama yine negatif çıkınca çok üzüldük yaBeklemeye devam ya da kan testi kesin çözüm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetimin gecikmesinin 4. Günü hamile olabilirmiyim
- Konu Sahibi Esr02
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile olabilirmiyim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Amin kuzum ❤Hakkında hayrlisi olsun canım ❤
aaaa bir enjektorun ihnesiyle deldim bende o yuzden biraz fazlabgeldi kan oyle dene istersenKan akitamadim deldim destim parmakları 1 damla kan zor geliyor :)
- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
Bnde şeker makinası war onla yapiyom kan çıkmıyor bakalım canim bugün geçti artık test negatf cikti az önce 2 . Ci kez üzülmeyimaaaa bir enjektorun ihnesiyle deldim bende o yuzden biraz fazlabgeldi kan oyle dene istersen
hayirlisi olsun cnm tabi o testinde ne kadar dogru olsugu supheli yaaBnde şeker makinası war onla yapiyom kan çıkmıyor bakalım canim bugün geçti artık test negatf cikti az önce 2 . Ci kez üzülmeyim
İdrar testi yap cizgi silik te olsa görünmeli gebeysen. Değilsen cıkmaz bosa kan aldıröaYaptricm ama korkuyorum pazartesi gününü bekleyim dedim olmazsam yaptrirm sadece bu ot kafamı karstrdi
- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
Yok canım negatf test hamile degilmiyim yani sadece saatler geçince hafif çizgi beliriyoİdrar testi yap cizgi silik te olsa görünmeli gebeysen. Değilsen cıkmaz bosa kan aldıröa
Canm aslında testin sonucu 5 dkan sonra geçerli değildir diyorlar ama bir cizgide cıkmıyosa hıc cıkmaz saatlerce gecsede. Mısal ben yaptm zamanında negatifti öylede kaldı. Ama hamileyken misal yaptm sonradan cıktı yani hcg degerın yoksa zaten cıkarmaz cızgıyı! Bu yaptıgın test 25 lik mi 10 lukmu? Ben cizgiyi görüyorum cok hafifde olsa ayrica kacta yapti. Testi ve tedten önce cok icecek ictinni?
- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
3 lira canimCanm aslında testin sonucu 5 dkan sonra geçerli değildir diyorlar ama bir cizgide cıkmıyosa hıc cıkmaz saatlerce gecsede. Mısal ben yaptm zamanında negatifti öylede kaldı. Ama hamileyken misal yaptm sonradan cıktı yani hcg degerın yoksa zaten cıkarmaz cızgıyı! Bu yaptıgın test 25 lik mi 10 lukmu? Ben cizgiyi görüyorum cok hafifde olsa ayrica kacta yapti. Testi ve tedten önce cok icecek ictinni?
Testi saat kacta yaptin demek istedm3 lira canim
- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
Geçen ay da yaptım böle çıkıyordu sanki testte bi bozukluk war heralde bnde dün mecburı olarak almıştım bugün başka bi yerdn aldım o da hafif hafif gölgesi şekilde gozukuyor3 lira canim
- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
25 lik mi 10 lük mu diyince anlamadım canım dün sabh 8.30 da yaptım 11 gbi boleydiTesti saat kacta yaptin demek istedm
Bu testlerin dereceleri var misal biri 10 hcg betadan itibaren gösterio biri 2525 lik mi 10 lük mu diyince anlamadım canım dün sabh 8.30 da yaptım 11 gbi boleydi
- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
Yok canım sabh kalkar kalmaz bu testi yaptım bişey yemednCanm aslında testin sonucu 5 dkan sonra geçerli değildir diyorlar ama bir cizgide cıkmıyosa hıc cıkmaz saatlerce gecsede. Mısal ben yaptm zamanında negatifti öylede kaldı. Ama hamileyken misal yaptm sonradan cıktı yani hcg degerın yoksa zaten cıkarmaz cızgıyı! Bu yaptıgın test 25 lik mi 10 lukmu? Ben cizgiyi görüyorum cok hafifde olsa ayrica kacta yapti. Testi ve tedten önce cok icecek ictinni?
- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
Bilmiyodum yeni duydum şimdi nasıl anlcm onu cnmBu testlerin dereceleri var misal biri 10 hcg betadan itibaren gösterio biri 25
Anladm canm bu testi sen yarin tekrarla deger her iki güne bir artiyo kanda idrardada artar ama idrsr kani geeiden takip eder iki gün. Yarin missl cizgi netlesirse bilki birseyler varYok canım sabh kalkar kalmaz bu testi yaptım bişey yemedn
Paketinin üzerinde yazar bak söyle misal bendeki 10 ysziyorBilmiyodum yeni duydum şimdi nasıl anlcm onu cnm
Eklentiler
- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
- 133
Canım az önce başka bi markaninkinden yaptım bişey yok hayali bi çizgi war sadeceAnladm canm bu testi sen yarin tekrarla deger her iki güne bir artiyo kanda idrardada artar ama idrsr kani geeiden takip eder iki gün. Yarin missl cizgi netlesirse bilki birseyler var
Eee var iste :)Canım az önce başka bi markaninkinden yaptım bişey yok hayali bi çizgi war sadece
Hsyali cizgi silik olmuyormu resim at bi