• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetimin 51.gunu testler negatif..boyle olup hamile olan var mi

Afrozist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
271
150
53
35
Adet olmam gereken tarihin üstünden 15 gün geçti testler negatif böyle olup hamile çıkan var mi :KK43: adet olmam gereken günlerde bi iki leke şeklinde damla oldu yerleşme olduğunu düşündüm sonra kesildi ve o günden beri kremsi akntım var 4 günden beri gogus hassasiyetim var yarın doktora gidicem adetim senede en fazla 2 kez gecikir 50yi bulmazdı hiç

Adet olmam gereken tarihin üstünden 15 gün geçti testler negatif böyle olup hamile çıkan var mi :KK43: adet olmam gereken günlerde bi iki leke şeklinde damla oldu yerleşme olduğunu düşündüm sonra kesildi ve o günden beri kremsi akntım var 4 günden beri gogus hassasiyetim var yarın doktora gidicem adetim senede en fazla 2 kez gecikir 50yi bulmazdı hiç
Polikistik over mi var sizde? 👍🏽

Basit bir gecikme gibi gozukuyor Malesef olsa cıkardı

Arkadaşlar kan testi oldum tabiki negatif herhangi kist bisey yok doktor tarlusal verdi buarada vajnusmus problemim vardı onu yendiğimide net olarak öğrendim doktor15 gün sonra regl olursun gel hormonlarına bakalım dedi.sizce ilacı kullanayimmi demin ovulasyon testi yaptım,t çizgisi silik yani yumurtlamam bitmismidir

Arkadaşlar kan testi oldum tabiki negatif herhangi kist bisey yok doktor tarlusal verdi buarada vajnusmus problemim vardı onu yendiğimide net olarak öğrendim doktor15 gün sonra regl olursun gel hormonlarına bakalım dedi.sizce ilacı kullanayimmi demin ovulasyon testi yaptım,t çizgisi silik yani yumurtlamam bitmismidir
Hımm ben o ilaç için bişi diyemem onu neden verdi ki adet olman için mi
Bide 15 gün sonra regl olursun dediğine göre yumurtlama geçmiş olamaz ,
Yarın yine ovülasyon yap bence T çizgisi netleşebilir

Regl olmam icin verdi 15 gün sonra olursun dedi bugün ovulasyon yaptim aşırı kirmizi değil pek anlayamadım ilişkiye girmeye devam ediyorum

Evet adet olmam icin verdi. Çok sacma belki ama belki hamilelik cikmamistir diye düşünüyorum çümkü tam adet olmam gereken günlerde kahve damla seklnde lekelemem olmuştu sonra beyaz krem akinti geldi gunlerce kan testi yok diyor ama icim var diyor sanki hayatımda hiç lekelenme yasayipta üstüne beyaz akinti yaşamadım cunku

Bu denli gecikmeye kanda çıkardı, belki bedeniniz hamileliğe hazırlanıyordur. Böyle olabiliyormuş gecikmesine başka bir neden bulunamıyorsa. İnşallah hamileliğe hazırlıktır 🙏🏻❤️

Back