Polikistik over mi var sizde?Adet olmam gereken tarihin üstünden 15 gün geçti testler negatif böyle olup hamile çıkan var miadet olmam gereken günlerde bi iki leke şeklinde damla oldu yerleşme olduğunu düşündüm sonra kesildi ve o günden beri kremsi akntım var 4 günden beri gogus hassasiyetim var yarın doktora gidicem adetim senede en fazla 2 kez gecikir 50yi bulmazdı hiç
Hayır yok.Polikistik over mi var sizde?
Çok fazla umutlanmamakta fayda var üzüntüsü derin oluyor olsa şimdiye kadar çıkardıGeç öğrenen yok mu hic 20 gün sonra falan bi umut arıyorum
Bende oyle düşünüyorumÇok fazla umutlanmamakta fayda var üzüntüsü derin oluyor olsa şimdiye kadar çıkardı
Evet bakalım kismet nadiren bu derece gecikmem oldugu icin anlam veremedim bugün doktora gozukucem artıkBasit bir gecikme gibi gozukuyor Malesef olsa cıkardı
Hımm ben o ilaç için bişi diyemem onu neden verdi ki adet olman için miArkadaşlar kan testi oldum tabiki negatif herhangi kist bisey yok doktor tarlusal verdi buarada vajnusmus problemim vardı onu yendiğimide net olarak öğrendim doktor15 gün sonra regl olursun gel hormonlarına bakalım dedi.sizce ilacı kullanayimmi demin ovulasyon testi yaptım,t çizgisi silik yani yumurtlamam bitmismidir
Regl olmam icin verdi 15 gün sonra olursun dedi bugün ovulasyon yaptim aşırı kirmizi değil pek anlayamadım ilişkiye girmeye devam ediyorumHımm ben o ilaç için bişi diyemem onu neden verdi ki adet olman için mi
Bide 15 gün sonra regl olursun dediğine göre yumurtlama geçmiş olamaz ,
Yarın yine ovülasyon yap bence T çizgisi netleşebilir
Evet adet olmam icin verdi. Çok sacma belki ama belki hamilelik cikmamistir diye düşünüyorum çümkü tam adet olmam gereken günlerde kahve damla seklnde lekelemem olmuştu sonra beyaz krem akinti geldi gunlerce kan testi yok diyor ama icim var diyor sanki hayatımda hiç lekelenme yasayipta üstüne beyaz akinti yaşamadım cunkuHımm ben o ilaç için bişi diyemem onu neden verdi ki adet olman için mi
Bide 15 gün sonra regl olursun dediğine göre yumurtlama geçmiş olamaz ,
Yarın yine ovülasyon yap bence T çizgisi netleşebilir
İnşallah ya :/ hayırlısıBu denli gecikmeye kanda çıkardı, belki bedeniniz hamileliğe hazırlanıyordur. Böyle olabiliyormuş gecikmesine başka bir neden bulunamıyorsa. İnşallah hamileliğe hazırlıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?