adetimin 35. günü test negatif!!

gamzemat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
130
32
98
35. günüm idrar testi yaptım sabah. biri normal biri erken gebelik testi. geç döllenme olmuştur diye erken gebelik yaptım negatif. Sizce neden böyle!! ilişkiden sonra 15 gün geçti. Döllenme olsa erken gebelik sestinde çıkarmıydı. Sevgiler hepinize :)

Gebelik olmadigi icin negatif olabilir. Ben 19.gun yumurtlamistim yani gec yumurtladim ve adete 4 gun kala ogrendim gebeligi cok asiri silik cizgi ile. Ovulasyon testi kullanmistim ben canm.

kan testi yapın canm, idrar testleri her zaman güvenilr olmayabiliyor

benim de gecikmişti ve test yapmıştım negatifti. eğer normalin dışında gecikmen varsa doktora görünmeni öneririm. çünkü bende kist çıkmıştı. ilk gecikmemdi ve 7 cm civarı çıkmıştı.

canım sıkma canını bak benim gecikmem olmustu kan testi verdim negatif cıktı sonra evde test yaptım yine negatifti bütün hayallerim yıkılmıstı ama aradan 10 gün gecti hala regl olmayınca evde bir daha test yaptım veee silik çizgi gördüm inanamadım sonra gidip kan verdim hamile oldugumu öğrendim. diyeceğim o ki 10 günde kanda bile negatifken birden hamile oldum ve yumurtlamam gecikmiş ondanmış. kesme sakın umudunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…