• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetimin 3.günü sadece kahverengi lekelenme var

artflut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2020
9
1
1
33
Regl e 9 gün kala ara kahve rengi akıntım oldu şeffaf akıntı ile birlikte ve adet sancısı da vardı hafif bel ağrısı iki gün kadar sonra çok yoğun şeffaf akıntı devam etti.regl olmama bir hafta kala göğsüm şişerdi ve ağrırdı bu ay hiç ağrımadı şişmedi.adetim düzenli olur 30 gün periyod ile.şu an adetin üçüncü günü ve normal kanamam olmadı yine kahve ve çok az günlük pedi yarım dolduruyor peçeteye damla geliyor ama tam adet değilim.ilk kez böyle bir düzensizlik yaşıyorum neden olabilir ?bu şekilde hamile kalan var mı?

Ya şimdiye kadar hiç test yapmadın mı. O yaşadığın büyük ihtimalle yerleşme kanaması. Hamilelik olabilir :)

Yarın sabah yapacağım test öylesi daha doğru sonuç veriyormuş sanırım.hala peçeteye pembe leke geliyor hamilelikte oluyor mu bu şekilde ?

Yarın sabah yapacağım test öylesi daha doğru sonuç veriyormuş sanırım.hala peçeteye pembe leke geliyor hamilelikte oluyor mu bu şekilde ?

Oluyor. Test yaptınız mı

Bende sonucu merak ettim ne durumdasınız

hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?

Back
X