Adetimin 2. ve 3. günü hafta sonuna denk geliyor

tuuubaaatu

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2023
25
4
6
40
Merhabalar ben daha önce tüp bebek denemesi yaptım olumsuz sonuçlandı. Şimdi tekrar başlamak için adetimi bekledim. Adetimin 2. ve 3. günü hafta sonuna denk geliyor. Pazartesi de randevular dolu. Yani adetimin 5. gününe randevu alabildim. Ve çalıştığım için o gün izin almak da çok zor. Şimdi merak ettiğim şey şu adetimin 5. günü gitmem bi işe yarar mı tedaviye başlanabilir mı yoksa diğer adetimi mı beklemeliyiz? Bu konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim. ( izin konusu sıkıntı olduğu için boşuna gitmiş olmak istemiyorum bu ay.)

Merhabalar ben daha önce tüp bebek denemesi yaptım olumsuz sonuçlandı. Şimdi tekrar başlamak için adetimi bekledim. Adetimin 2. ve 3. günü hafta sonuna denk geliyor. Pazartesi de randevular dolu. Yani adetimin 5. gününe randevu alabildim. Ve çalıştığım için o gün izin almak da çok zor. Şimdi merak ettiğim şey şu adetimin 5. günü gitmem bi işe yarar mı tedaviye başlanabilir mı yoksa diğer adetimi mı beklemeliyiz? Bu konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim. ( izin konusu sıkıntı olduğu için boşuna gitmiş olmak istemiyorum bu ay.)
Ben de 2hafta önce adetimin 3.gunu gittim doktor artık önümüzdeki ay baslicaz dedi . Genellikle 2.ve 3. Gün ilaçlara basliyolarmis . Bide sıfırdan başladığımız için olsa gerek bı sürü tahliller istedi öncesinden.

Benim de bildiğim adetin 2. Ve 3.günü 24 saat esasına dayalı hesaplanıyor. Mesela cmtesi günü öğleden sonra olursan pztsi öğleden sonra 3.gün dolmuş oluyor. Birde böyle durumlarda randevu alıp gidilmiyor. Sen bankoya söylüyorsun doktor regl olunca gel dediği için hemen kayıt açıyorlar. Örneğin Ben zeynep kamilde bu şekilde ilerledim. Randevusuz sabah 8 gibi hastanede olursan kayıt açarlar

Benim de adetimin 2. Ve 3. Günü haftasonuna denk gelmişti pazartesi doktoruma gidip muayene olduğumda tedaviye başlayabiliriz rahim duvarın kalınlaşmamış demişti ama bende ilk gün adet gibi değil de leke leke gelmişti biraz belki de ondan 4.gün de başlamıştık

Back
X