- 21 Haziran 2024
- 3
- 1
- 35
-
- Konu Sahibi tugbabilir
Prezervatifi uygun bir şekilde kullandiysaniz sanmıyorum. Mevsimsel bir dönem olabilir.kızlar merhaba , benim adetim çok düzenlidir bir gün bile şaşmaz bu ay resmen olmadım 7 gün geçti ilk 3 gün geçince şüphelenip kan verdim 0.2 çıktı geç döllenme olabilir dedim ve 2 gün sonra bir daha kan verdim yine 0.2 çıktı. son ilişki adetten 3 gün önceydi prezervatifle korunduk. acaba adetten 3 gün önceki (korumalı) ilişki yine de tutmuş olabilir mi ? ne yapmalıyım ?
inşallah mevsimseldir şimdiye kadar hiç böyle bir şey olmadı bir gün bile gecikmez pazartesi tekrar kan vericem. teşekkür ederim cevap içinPrezervatifi uygun bir şekilde kullandiysaniz sanmıyorum. Mevsimsel bir dönem olabilir.
hani geç döllenme diye bir şey var ya tıpta bilmem duydunuz mu ? adetten bir iki gün önceki ilişki tutabiliyor ve kanda nereden baksanız bi 15 güne anca çıkıyor.. bu sebeple panik yapmış olabilir miyim ? bir de iki küçük bebeğim var o da cabası..Prezervatif delik değilse tutmamıştır. Kan vermişsiniz zaten neden içiniz bu kadar zor rahatlıyor. Negatif çıkmış yani korunmalı ilişki ve negatif ikna olmanız için ne lazım başka?
Sonucunz ne oldu aynı seyı bende yasıyorum ve kucuk bebegm var korkuyorum adetım 10 gun gecıkdı 5 gebelık testi bır tane kan hepsı negatıf ama hala gormedm 2 kez anne oldum hıc adetm bu kadar sasmadı korkuyorumkızlar merhaba , benim adetim çok düzenlidir bir gün bile şaşmaz bu ay resmen olmadım 7 gün geçti ilk 3 gün geçince şüphelenip kan verdim 0.2 çıktı geç döllenme olabilir dedim ve 2 gün sonra bir daha kan verdim yine 0.2 çıktı. son ilişki adetten 3 gün önceydi prezervatifle korunduk. acaba adetten 3 gün önceki (korumalı) ilişki yine de tutmuş olabilir mi ? ne yapmalıyım ?
7 . Günüm benim bugün 5. gün kan verdim 1,20 çıktı doktor ilgilenmedi normal 5 10 gün gecikme dedi bekleyelim dedi ve az önce 7 günümde işte bugün eczaneden test aldım baktım cizgi bile belli değil hiç kahve rengi koyu parmak ucu kadar pedime bulasiyo hergun ama adet olamiyorum ve bu ay bu şekilde olan bir çok kişi okudum forumdaSonucunz ne oldu aynı seyı bende yasıyorum ve kucuk bebegm var korkuyorum adetım 10 gun gecıkdı 5 gebelık testi bır tane kan hepsı negatıf ama hala gormedm 2 kez anne oldum hıc adetm bu kadar sasmadı korkuyorum
Ya saçma belki ama bende geciktim 1 haftadayım dolunay vardı ya bu ay öyle şeyler yazıyor internette etkiler vs ama bence gebelik yoktur sizde7 . Günüm benim bugün 5. gün kan verdim 1,20 çıktı doktor ilgilenmedi normal 5 10 gün gecikme dedi bekleyelim dedi ve az önce 7 günümde işte bugün eczaneden test aldım baktım cizgi bile belli değil hiç kahve rengi koyu parmak ucu kadar pedime bulasiyo hergun ama adet olamiyorum ve bu ay bu şekilde olan bir çok kişi okudum forumda
Aynen yoktuYa saçma belki ama bende geciktim 1 haftadayım dolunay vardı ya bu ay öyle şeyler yazıyor internette etkiler vs ama bence gebelik yoktur sizde
Benimde kist oluşmuş hayatımdaki en yoğun uzun ve parçalı kanamayı yaşadımAynen yoktu