Ne zaman yaptırırsam kan testinde kesin sonuç alabilir im acabaCanim acaba yumurtlama kanamasi mi ki bende de 1 sefer oldu adetimin 14. 15. gunu lekelenme yasamistim doktor yumurtlama donemlerinde olabilecek bi durum demisti birde kan testinde ogren bakalim belki yaniliriz hamilelik vardir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetime yakın HCG ve LH pozitif, lütfen bakar mısınız?
- Konu Sahibi Esra8622
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tabi bilgilendiririm. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinBen tesekkur ederim canim boyle guzel haberler alinca banada umit oluyor kan sonucunu da alinca bizi bilgilendirirsin dimi canim
Bu arada bebeğin hayırlı olsun kucağına almayı nasip etsin AllahNe zaman yaptırırsam kan testinde kesin sonuç alabilir im acaba
Çok teşekkür ederim. Allah en kisa zamanda size hayırlı bir evlat verir inşallah.Ay canim hamilesiiiinn cok sevindim ins bizlerde hamile kaliriz yaa bayaa koyu cikmis bayaa olmus hamileligin bence kanda hemen belli olur
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Adetin gecmesini bekle istersen canim kesin sonucu o zmn ogrenebilirsin yada idrar testi yap istersen tabi ama dogru ve kesin sonucu kan gosterirNe zaman yaptırırsam kan testinde kesin sonuç alabilir im acaba
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Amiiiiinn insallahTabi bilgilendiririm. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Teşekkür ederim inş geç döllenmedir hamileyim dirAdetin gecmesini bekle istersen canim kesin sonucu o zmn ogrenebilirsin yada idrar testi yap istersen tabi ama dogru ve kesin sonucu kan gosterir
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Insallah canim rabbim gonlune gore versinTeşekkür ederim inş geç döllenmedir hamileyim dir
Allah razı olsunInsallah canim rabbim gonlune gore versin
- 20 Mayıs 2017
- 314
- 168
- 33
- 30
Allah razı olsun inşallah sen de hamilesindir.Bu arada bebeğin hayırlı olsun kucağına almayı nasip etsin Allah
Yarın yaptırcam inşallah. Çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi çıkar çok umutlandıkKan testini yaptirdinmi canim kesin bin kusurlerde falan cikar hyirrli ugurlu olsun allah kucaginada almayi nasip etsin cok guzel bi duygu
Umutlan bencede bak benim testime 292 küsür cikmisti 4 hqftalij falandi simdi 8 haftamizdayiz cok sukur o yuzden sevin mutluluk cigliklari atYarın yaptırcam inşallah. Çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi çıkar çok umutlandık
Eklentiler
Allah razı olsun. Allah bebeğine hayırlı sağlıklı uzun ömür versin inşallah.Doğum yapali 3 ay Oldu hala pozitif test görünce heyecanlaniyorum tebrik ederim hayırlı sağlıklı olsun insallah tadını çıkarın
Zaten değişik bi mutluluk var içimde Allah hayırlısıyla bebeğini sağlık bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.Umutlan bencede bak benim testime 292 küsür cikmisti 4 hqftalij falandi simdi 8 haftamizdayiz cok sukur o yuzden sevin mutluluk cigliklari at
Amin canım seninkinide öyleZaten değişik bi mutluluk var içimde Allah hayırlısıyla bebeğini sağlık bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.
İnşallah canım hamilelerin duası kabul olur derler inşallahAllah razı olsun inşallah sen de hamilesindir.
Daha kesinleşmedi ama inşallah hamileyimdir yaa.İnşallah canım hamilelerin duası kabul olur derler inşallah
Çift çizgi var kesindir merak etme canımDaha kesinleşmedi ama inşallah hamileyimdir yaa.