• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime yakın HCG ve LH pozitif, lütfen bakar mısınız?

Canim acaba yumurtlama kanamasi mi ki bende de 1 sefer oldu adetimin 14. 15. gunu lekelenme yasamistim doktor yumurtlama donemlerinde olabilecek bi durum demisti birde kan testinde ogren bakalim belki yaniliriz hamilelik vardir
Ne zaman yaptırırsam kan testinde kesin sonuç alabilir im acaba

Kan testini yaptirdinmi canim kesin bin kusurlerde falan cikar hyirrli ugurlu olsun allah kucaginada almayi nasip etsin cok guzel bi duygu

Doğum yapali 3 ay Oldu hala pozitif test görünce heyecanlaniyorum tebrik ederim hayırlı sağlıklı olsun insallah tadını çıkarın

Yarın yaptırcam inşallah. Çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi çıkar çok umutlandık :dua:
Umutlan bencede bak benim testime 292 küsür cikmisti 4 hqftalij falandi simdi 8 haftamizdayiz cok sukur o yuzden sevin mutluluk cigliklari at

Eklentiler

• 20180322_091012.jpg
    20180322_091012.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 167
Umutlan bencede bak benim testime 292 küsür cikmisti 4 hqftalij falandi simdi 8 haftamizdayiz cok sukur o yuzden sevin mutluluk cigliklari at
Zaten değişik bi mutluluk var içimde Allah hayırlısıyla bebeğini sağlık bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Back
X