Arkadaşlar, sizi fazla sıkmadan anlatmaya çalışacağım, benim adetim düzensiz, bu ay iyice işi ciddiye bindirip hem incir hem keçi boynuzu kürü yaptık, her gün ovulasyon testi yaptım, testi sabah idrarıyla 10da yapmıştım (sabah idrarıyla yapılmayacağını bilmiyordum), dolayısıyla pek koyu bir sonuç almadım, 1 hafta öncesine kadar saat 16-17 gibi yapmaya başladım. 28. günden itibaren bugüne kadar (33.gün) koyu çıkmaya başladı, gittikçe daha da koyulaşıyor. 17. günde MR'a girmek için kan testi yapmıştım ve negatifti ve tekrar ilişki oldu. Bugün dayanamayıp aynı idrarla hem ovulasyon hem gebelik testi yaptım, sonuç resimlerini koydum. 3-4 aydır çocuk istiyoruz sadece bu ay tam mânâsıyla çalıştık. Hamile miyim lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetime yakın HCG ve LH pozitif, lütfen bakar mısınız?
- Konu Sahibi Esra8622
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
Teşekkür ederim. İnternette test pozitif olduğu halde hamile olmayanların olduğunu okudum benim de mi öyle acaba diye korkuyorum erken sevinmek de istemiyorum.Hamilesin Tebrikler .
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Teşekkür ederim inşallah yaa. Belirtileri tam olarak bilmiyorum, daha önce de hamilelik belirtileri yaşadım ama hep negatif çıktığı için emin olamıyorum, bir kaç kere çok bulantım oldu akşamları, çok uyuyorum bu aralar ve bir iki kere belim ağrımıştı ama hiç belirti olarak düşünmedim. Yarın adet olmam lazım daha gecikme olmadı zaten adetim düzensiz olduğu için hamile olmasam da gecikebiliyor.Tebril ederim canim insallah kanda da guzel sonucu alirsin. Rica etsem belirtilerini yazar misin birde adetin kac gun gecikti canim
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Anladim canim hayirlisi olsun insallah dilerim test dogrudur ve hamilesindir rabbim yardimcin olsun insallahTeşekkür ederim inşallah yaa. Belirtileri tam olarak bilmiyorum, daha önce de hamilelik belirtileri yaşadım ama hep negatif çıktığı için emin olamıyorum, bir kaç kere çok bulantım oldu akşamları, çok uyuyorum bu aralar ve bir iki kere belim ağrımıştı ama hiç belirti olarak düşünmedim. Yarın adet olmam lazım daha gecikme olmadı zaten adetim düzensiz olduğu için hamile olmasam da gecikebiliyor.
Amin inşallah ya, çok ümitlendim, bi yandan da korkuyorum.Anladim canim hayirlisi olsun insallah dilerim test dogrudur ve hamilesindir rabbim yardimcin olsun insallah
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Korkma kuzum icini rahat tut keyfini cikarmaya bak biliyorum kolay degil ama pozitifi yakaladin insallah kanda da yakalicaksin Allah in izniyle hersey cok guzel olucak gor bak sen sadece dua etAmin inşallah ya, çok ümitlendim, bi yandan da korkuyorum.
İnşallah ya sürekli dua ediyoruz, çok teşekkür ederim desteğiniz içinKorkma kuzum icini rahat tut keyfini cikarmaya bak biliyorum kolay degil ama pozitifi yakaladin insallah kanda da yakalicaksin Allah in izniyle hersey cok guzel olucak gor bak sen sadece dua et
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Ben tesekkur ederim canim boyle guzel haberler alinca banada umit oluyor kan sonucunu da alinca bizi bilgilendirirsin dimi canimİnşallah ya sürekli dua ediyoruz, çok teşekkür ederim desteğiniz için
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Birazdaha bekle istersen canim dilerim insallah vardir umitsizlige kapilma Allah buyukBen 22 martta hasta oldum 7 gün sürdü 7 nisanda lekelenme yaşadım 4 gün sürdü 12 nisanda dakanda gebelik testi yaptırdım ama negatif çıktı acaba erken mi yaptırdım testi adetime 5 gün var adet olmama acaba testi erken mı yaptırdım
Dua edin lütfen ben tam 1 yıllık evliyim çok istiyorum bel ağrısı geçmeyen baş ağrısı arada kusma el içlerinde yanma yaşıyorum inş hamileyim dirBirazdaha bekle istersen canim dilerim insallah vardir umitsizlige kapilma Allah buyuk
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Insallah canim birbirimizin duaya ihtiyaci var rabbim hepimize nasip etsin insallah. Bende 3 senelik evliyim dilerim rabbimden kimseyi evlatsiz birakmasin. Herhangi bi sorun var mi peki yoksa sebepsiz infertilite miDua edin lütfen ben tam 1 yıllık evliyim çok istiyorum bel ağrısı geçmeyen baş ağrısı arada kusma el içlerinde yanma yaşıyorum inş hamileyim dir
Bende adet düzensizliği var ama bunun da sebebi yok bulamıyorlar ergenlik döneminde n beri hiç düzene sokamadılarInsallah canim birbirimizin duaya ihtiyaci var rabbim hepimize nasip etsin insallah. Bende 3 senelik evliyim dilerim rabbimden kimseyi evlatsiz birakmasin. Herhangi bi sorun var mi peki yoksa sebepsiz infertilite mi
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Eşim karnımı seviyo bebek varmış gibi onun ümidi negatif çıktıkça beni çok üzüyoAnladim canim yumurtaliklarina falan bakildi mi peki herhangi bi tedavi yok mu yani
- 4 Şubat 2018
- 278
- 161
- 53
- 31
Ay canim hamilesiiiinn cok sevindim ins bizlerde hamile kaliriz yaa bayaa koyu cikmis bayaa olmus hamileligin bence kanda hemen belli olurArkadaşlar, sizi fazla sıkmadan anlatmaya çalışacağım, benim adetim düzensiz, bu ay iyice işi ciddiye bindirip hem incir hem keçi boynuzu kürü yaptık, her gün ovulasyon testi yaptım, testi sabah idrarıyla 10da yapmıştım (sabah idrarıyla yapılmayacağını bilmiyordum), dolayısıyla pek koyu bir sonuç almadım, 1 hafta öncesine kadar saat 16-17 gibi yapmaya başladım. 28. günden itibaren bugüne kadar (33.gün) koyu çıkmaya başladı, gittikçe daha da koyulaşıyor. 17. günde MR'a girmek için kan testi yapmıştım ve negatifti ve tekrar ilişki oldu. Bugün dayanamayıp aynı idrarla hem ovulasyon hem gebelik testi yaptım, sonuç resimlerini koydum. 3-4 aydır çocuk istiyoruz sadece bu ay tam mânâsıyla çalıştık. Hamile miyim lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 2136787
- 15 Haziran 2015
- 1.271
- 1.025
- 133
- 29
Canim acaba yumurtlama kanamasi mi ki bende de 1 sefer oldu adetimin 14. 15. gunu lekelenme yasamistim doktor yumurtlama donemlerinde olabilecek bi durum demisti birde kan testinde ogren bakalim belki yaniliriz hamilelik vardirBakıldı kist yok tembellik yok hormonlar da sıkıntı yok ama söktürücü verip gönderiyorlar tarlusol ve hiç korunmadık ama ilk kez bu ay lekelendim hemen test yaptım 2 gün sonra kanda gebelik negatif çıktı