Merhaba arkadaslar yeni uyeyim ben.bana yardimci olursaniz cok sevinirim.ikinci cocugu dusunuyoruz.kizimda hic sikinti yasamadim pat diye hamile kaldim.bu ay 10-12-14-16 gunler iliski yasadik ben hep hamile kaldim diye hissettim.deli gibi gazim var cok usuyorum goguslerim cok aciyo cekiliyo gibi oluyo ve sag kasigimda agri var adetime on gun kala dayanamayip kan testi yaptim negatif cikti.erken mi davrandim ne olur cvp verin
ayın 10 unda ilişki yaşadıysan, yumurtlama gününse döllenmesi 6 günü alır. öyle olduğunu varsayalım. bugün ayın 19 u hamileysen bile bunun evdeki testte çıkması mümkün değil. en doğru sonucu adetin en az 5 gün gecikirse alabilirsin.
Cok tesekkurler arkadaslae cok alistirdim kendimi sanirim diyorum ya kizimda hic planlamadik pat diye hamile kaldim bundada hemen olucakmis gibi hissettim.simdi 6 gun var bekliyorum ama resmen kafam orda.
Bide bisey daha sorabilirmiyim bu yumurtlama hesabi yaparken 25.02 2015 de adet oldum 28 gunde bi adet oluyorum bu otamatik hesapliyicilarda 6 ile 11 arasi diyodu.6 si onuncu gun oluyo bende 6 8 10 12 sinde iliski oldu ama on birinde yapmadik.tam anliyamadim bu isi.