Şey yine ben adetime daha 14-15 gün var evlendigimden beri adetim yeni düzene girdi daha önce idrar yolu enfeksiyonu yaşadım hamilelikle belirtileri baya benziyor ama geçenlerde doktora gittim bu sefer enfeksiyonum yok yani temiz ama bu ara istahsizim ara ara baş dönmesi yaşıyorum adet ağrısına benzer karnımın alt kısmında ağrı var ve kasıklarım ağrıyor sürekli uykum var gibi halsizim biliyorum bu duygu değişimleri hamileliğin ileri zamanlarında oluyor ama beş saniye önce ağlarken birden gülmeye başlıyorum enfeksiyon olduğumda birçok test yaptım hepsi negatif çıkınca çok üzüldüm şimdi korkumdan ne doktora gitmek istiyorum nede test yapmak istiyorum bu platformda çok güzel şeyler okudum onları okurken de ağladım benim gibi yaşayan varsa yazabilir mi lütfen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetime daha çok var ama emin değilim sizce hamile miyim
- Konu Sahibi Ayla1236
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelikbelirti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Her insanda belirti aynı olmuyor kiminde hiç olmuyor kiminde erken başlıyor tabi sizin için bişey söylemek erken olabilir bende adet olmuyorum 6.günüm bugün gecikti ama bi belirtim yok yarını bekliyorum kan testi içinŞey yine ben adetime daha 14-15 gün var evlendigimden beri adetim yeni düzene girdi daha önce idrar yolu enfeksiyonu yaşadım hamilelikle belirtileri baya benziyor ama geçenlerde doktora gittim bu sefer enfeksiyonum yok yani temiz ama bu ara istahsizim ara ara baş dönmesi yaşıyorum adet ağrısına benzer karnımın alt kısmında ağrı var ve kasıklarım ağrıyor sürekli uykum var gibi halsizim biliyorum bu duygu değişimleri hamileliğin ileri zamanlarında oluyor ama beş saniye önce ağlarken birden gülmeye başlıyorum enfeksiyon olduğumda birçok test yaptım hepsi negatif çıkınca çok üzüldüm şimdi korkumdan ne doktora gitmek istiyorum nede test yapmak istiyorum bu platformda çok güzel şeyler okudum onları okurken de ağladım benim gibi yaşayan varsa yazabilir mi lütfen
- 22 Haziran 2022
- 194
- 147
- 18
- 36
Bende 2 ay önce aynısını yaşadım 1 hafta adetim gecikti ama maalesef olumsuzduŞey yine ben adetime daha 14-15 gün var evlendigimden beri adetim yeni düzene girdi daha önce idrar yolu enfeksiyonu yaşadım hamilelikle belirtileri baya benziyor ama geçenlerde doktora gittim bu sefer enfeksiyonum yok yani temiz ama bu ara istahsizim ara ara baş dönmesi yaşıyorum adet ağrısına benzer karnımın alt kısmında ağrı var ve kasıklarım ağrıyor sürekli uykum var gibi halsizim biliyorum bu duygu değişimleri hamileliğin ileri zamanlarında oluyor ama beş saniye önce ağlarken birden gülmeye başlıyorum enfeksiyon olduğumda birçok test yaptım hepsi negatif çıkınca çok üzüldüm şimdi korkumdan ne doktora gitmek istiyorum nede test yapmak istiyorum bu platformda çok güzel şeyler okudum onları okurken de ağladım benim gibi yaşayan varsa yazabilir mi lütfen
İnşallah sizde en yakın zamanda bebek haberinizi alırsınızHer insanda belirti aynı olmuyor kiminde hiç olmuyor kiminde erken başlıyor tabi sizin için bişey söylemek erken olabilir bende adet olmuyorum 6.günüm bugün gecikti ama bi belirtim yok yarını bekliyorum kan testi için
İnşallah allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah sizde en yakın zamanda bebek haberinizi alırsınız
Benim adetimin üstünden 14 gün geçti ama adetimden iki gün önce bu belirtilerim ortaya çıkmaya başladı kasık ağrısı alt karnimda şişlik hissi inşallah sizde en yakın zamanda bebeginiz olurBende 2 ay önce aynısını yaşadım 1 hafta adetim gecikti ama maalesef olumsuzdu
Amin inşallahİnşallah allah isteyen herkese nasip etsin
- 22 Haziran 2022
- 194
- 147
- 18
- 36
Olumlu haberinizi alırız umarımDileğiniz için teşekkür ederim inşallah bende istiyorum allah isteyen herkese versinBenim adetimin üstünden 14 gün geçti ama adetimden iki gün önce bu belirtilerim ortaya çıkmaya başladı kasık ağrısı alt karnimda şişlik hissi inşallah sizde en yakın zamanda bebeginiz olur
- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
- 63
Merhaba, adete 14 gün varsa yumurtlama belirtileridir bunlarŞey yine ben adetime daha 14-15 gün var evlendigimden beri adetim yeni düzene girdi daha önce idrar yolu enfeksiyonu yaşadım hamilelikle belirtileri baya benziyor ama geçenlerde doktora gittim bu sefer enfeksiyonum yok yani temiz ama bu ara istahsizim ara ara baş dönmesi yaşıyorum adet ağrısına benzer karnımın alt kısmında ağrı var ve kasıklarım ağrıyor sürekli uykum var gibi halsizim biliyorum bu duygu değişimleri hamileliğin ileri zamanlarında oluyor ama beş saniye önce ağlarken birden gülmeye başlıyorum enfeksiyon olduğumda birçok test yaptım hepsi negatif çıkınca çok üzüldüm şimdi korkumdan ne doktora gitmek istiyorum nede test yapmak istiyorum bu platformda çok güzel şeyler okudum onları okurken de ağladım benim gibi yaşayan varsa yazabilir mi lütfen
Ben bu belirtileri bir haftadan uzun süredir yaşıyorum hatta bugün goguslerimde hassasiyet oluştu adetime birkac gün kala yaşarım halbukiMerhaba, adete 14 gün varsa yumurtlama belirtileridir bunlar
- 13 Mayıs 2022
- 219
- 223
- 23
- 30
- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
- 63
Adetim yeni düzene girdi demişsiniz. Adetimin üstünden 14 gün geçti bir sonraki adetime 14-15 gün var demişsiniz bu aralıklar genelde yumurtlama tarihleri oluyor. Geçen ay adet gördüğünüze göre belirtileriniz psikolojik. Asıl belirtiler adet geçtikten sonra çıkıyor öncesinde olan belirtiler neredeyse adet belirtisi ile aynı. Benim senelerdir adet olmadan 15 gün önce ağrımaya başlayan göğüslerim gebelik düşündüğümden beri ağrımıyor mesela.Ben bu belirtileri bir haftadan uzun süredir yaşıyorum hatta bugün goguslerimde hassasiyet oluştu adetime birkac gün kala yaşarım halbuki
30-35 gün aralıklarla adet oluyorum bir önceki adetim normalden kısa sürdü ve hiç görmediğim bir adet sekliydi afedersiniz simsiyah geliyorduKaç günde bir adet oluyorsunuz. Normalde 14-15. günde yumurtlama zamanı oluyor. Sizin bahsettiğiniz belirtiler çoğunlukla adet geçtikten sonra belli olacak belirtiler. Eğer bir önceki ay hamile kalıp üstüne görme yaşamadıysanız şuan psikolojik belirti yaşıyorsunuz sanırım
- 13 Mayıs 2022
- 219
- 223
- 23
- 30
Siz bir gebelik testi dilerseniz, sonucu da bizlerle paylaşın. Umarım kalbinizden geçen olur30-35 gün aralıklarla adet oluyorum bir önceki adetim normalden kısa sürdü ve hiç görmediğim bir adet sekliydi afedersiniz simsiyah geliyordu
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin teşekkür ederimSiz bir gebelik testi dilerseniz, sonucu da bizlerle paylaşın. Umarım kalbinizden geçen olur