• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime daha çok var ama emin değilim sizce hamile miyim

Ayla1236

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2022
15
8
1
25
Şey yine ben 😞 adetime daha 14-15 gün var evlendigimden beri adetim yeni düzene girdi daha önce idrar yolu enfeksiyonu yaşadım hamilelikle belirtileri baya benziyor ama geçenlerde doktora gittim bu sefer enfeksiyonum yok yani temiz ama bu ara istahsizim ara ara baş dönmesi yaşıyorum adet ağrısına benzer karnımın alt kısmında ağrı var ve kasıklarım ağrıyor sürekli uykum var gibi halsizim biliyorum bu duygu değişimleri hamileliğin ileri zamanlarında oluyor ama beş saniye önce ağlarken birden gülmeye başlıyorum enfeksiyon olduğumda birçok test yaptım hepsi negatif çıkınca çok üzüldüm şimdi korkumdan ne doktora gitmek istiyorum nede test yapmak istiyorum bu platformda çok güzel şeyler okudum onları okurken de ağladım benim gibi yaşayan varsa yazabilir mi lütfen

Şey yine ben 😞 adetime daha 14-15 gün var evlendigimden beri adetim yeni düzene girdi daha önce idrar yolu enfeksiyonu yaşadım hamilelikle belirtileri baya benziyor ama geçenlerde doktora gittim bu sefer enfeksiyonum yok yani temiz ama bu ara istahsizim ara ara baş dönmesi yaşıyorum adet ağrısına benzer karnımın alt kısmında ağrı var ve kasıklarım ağrıyor sürekli uykum var gibi halsizim biliyorum bu duygu değişimleri hamileliğin ileri zamanlarında oluyor ama beş saniye önce ağlarken birden gülmeye başlıyorum enfeksiyon olduğumda birçok test yaptım hepsi negatif çıkınca çok üzüldüm şimdi korkumdan ne doktora gitmek istiyorum nede test yapmak istiyorum bu platformda çok güzel şeyler okudum onları okurken de ağladım benim gibi yaşayan varsa yazabilir mi lütfen
Her insanda belirti aynı olmuyor kiminde hiç olmuyor kiminde erken başlıyor tabi sizin için bişey söylemek erken olabilir bende adet olmuyorum 6.günüm bugün gecikti ama bi belirtim yok yarını bekliyorum kan testi için

Bende 2 ay önce aynısını yaşadım 1 hafta adetim gecikti ama maalesef :( olumsuzdu

Her insanda belirti aynı olmuyor kiminde hiç olmuyor kiminde erken başlıyor tabi sizin için bişey söylemek erken olabilir bende adet olmuyorum 6.günüm bugün gecikti ama bi belirtim yok yarını bekliyorum kan testi için
İnşallah sizde en yakın zamanda bebek haberinizi alırsınız

Bende 2 ay önce aynısını yaşadım 1 hafta adetim gecikti ama maalesef :KK43: olumsuzdu
Benim adetimin üstünden 14 gün geçti ama adetimden iki gün önce bu belirtilerim ortaya çıkmaya başladı kasık ağrısı alt karnimda şişlik hissi inşallah sizde en yakın zamanda bebeginiz olur

Benim adetimin üstünden 14 gün geçti ama adetimden iki gün önce bu belirtilerim ortaya çıkmaya başladı kasık ağrısı alt karnimda şişlik hissi inşallah sizde en yakın zamanda bebeginiz olur
Olumlu haberinizi alırız umarım😊Dileğiniz için teşekkür ederim inşallah bende istiyorum allah isteyen herkese versin

Merhaba, adete 14 gün varsa yumurtlama belirtileridir bunlar

Kaç günde bir adet oluyorsunuz. Normalde 14-15. günde yumurtlama zamanı oluyor. Sizin bahsettiğiniz belirtiler çoğunlukla adet geçtikten sonra belli olacak belirtiler. Eğer bir önceki ay hamile kalıp üstüne görme yaşamadıysanız şuan psikolojik belirti yaşıyorsunuz sanırım

Ben bu belirtileri bir haftadan uzun süredir yaşıyorum hatta bugün goguslerimde hassasiyet oluştu adetime birkac gün kala yaşarım halbuki
Adetim yeni düzene girdi demişsiniz. Adetimin üstünden 14 gün geçti bir sonraki adetime 14-15 gün var demişsiniz bu aralıklar genelde yumurtlama tarihleri oluyor. Geçen ay adet gördüğünüze göre belirtileriniz psikolojik. Asıl belirtiler adet geçtikten sonra çıkıyor öncesinde olan belirtiler neredeyse adet belirtisi ile aynı. Benim senelerdir adet olmadan 15 gün önce ağrımaya başlayan göğüslerim gebelik düşündüğümden beri ağrımıyor mesela.

Kaç günde bir adet oluyorsunuz. Normalde 14-15. günde yumurtlama zamanı oluyor. Sizin bahsettiğiniz belirtiler çoğunlukla adet geçtikten sonra belli olacak belirtiler. Eğer bir önceki ay hamile kalıp üstüne görme yaşamadıysanız şuan psikolojik belirti yaşıyorsunuz sanırım
30-35 gün aralıklarla adet oluyorum bir önceki adetim normalden kısa sürdü ve hiç görmediğim bir adet sekliydi afedersiniz simsiyah geliyordu

Telefonda ki uygulamalara göre dün yumurtlama günümdü yani 27’si. 27 si ve 26 sı akşam değerlendirebildik.Ama bugün o malum akıntı geldi anladığım kadarıyla yumurtlamam bugün.Ama eşimin işinden dolayı değerlendiremicez.Yine de bi ihtimal var mıdır? 😔

Back