• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime daha 13 gün var ama adet sancısı gibi sancım var

kiiirpapatyasiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2020
42
24
38
27
Merhaba hanımlar. Umarım başına böyle birşey gelen vardır ya da fikri olan. Benim adetimin üstünden 15 gün geçti 5 gün adet gördüm yani adeti de sayarsak 20 gün oldu adetime 13 gün var daha ama kasık ağrım var. Adet olacakmış gibi ama daha hafif sanki eşimle adetim bitikten sonra 2 güne 1 değerlendirdik. Baş dönmem mide bulantım ve kasık ağrım var en çok beni bu şüphelendirdi başına böyle birşey gelip önceden hamile olduğunu öğrenen var mı?

Merhaba hanımlar. Umarım başına böyle birşey gelen vardır ya da fikri olan. Benim adetimin üstünden 15 gün geçti 5 gün adet gördüm yani adeti de sayarsak 20 gün oldu adetime 13 gün var daha ama kasık ağrım var. Adet olacakmış gibi ama daha hafif sanki eşimle adetim bitikten sonra 2 güne 1 değerlendirdik. Baş dönmem mide bulantım ve kasık ağrım var en çok beni bu şüphelendirdi başına böyle birşey gelip önceden hamile olduğunu öğrenen var mı?
Aynen canım yumurtalamamdan beri benimde aynı şikayetlerim var göğüs ağrım da var benim ogünden bat 4 eylül olmadım hala bekliyorum

Evet canım bendede karnın alt bölgesinde ara ara sancı ve hafif bel ağrıları bat 14 gün var

Yumurtlama olabilir mi acaba. Çünkü adete daha varmis. Yumurtlama zamanında da adet sancısı gibi olabiliyor bugünleri de degerlendirin derim.

Yumurtlama olabilir mi acaba. Çünkü adete daha varmis. Yumurtlama zamanında da adet sancısı gibi olabiliyor bugünleri de degerlendirin derim.
Bende başta öyle düşündüm ama yumurtlamamı takip ediyordum normalde ovülasyon testiyle bu ay taşındığınızdan yapamamıştım ilk defa böyle adet ortasında kasık ağrısı oldu o yüzden şaşırdım ben de

Bende başta öyle düşündüm ama yumurtlamamı takip ediyordum normalde ovülasyon testiyle bu ay taşındığınızdan yapamamıştım ilk defa böyle adet ortasında kasık ağrısı oldu o yüzden şaşırdım ben de
Anladım canım adetlerin düzenli mi peki. Eğer yumurtlama geçtiyse yumurtlama üstünden en az 10 gün sonra testte çıkar ben de 10 gun sonra öğrenmiştim cunku. Ama bazen iki sefer yumurtlama da olabiliyor o yuzden aklima o geldi:)

Anladım canım adetlerin düzenli mi peki. Eğer yumurtlama geçtiyse yumurtlama üstünden en az 10 gün sonra testte çıkar ben de 10 gun sonra öğrenmiştim cunku. Ama bazen iki sefer yumurtlama da olabiliyor o yuzden aklima o geldi:)
Düzenli şükür 🤲🏻 Farklı günlerde yumurtlama görüyorum bu ay da dediğim gibi takip edemedim acaba adetten hemen sonra gördüm de gebe miyim diye aklıma geldi çünkü baya adet sancısına benzer ağrım var ama adetime daha var bilemedim 🤷🏻‍♀️ test yapıp yapmamakta kararsızım

Canım ya yanlıs bi hesap yapıyorsun yada adet düzenin 30 günün üzerinde suan yumurtlama donemını yasıyorsun . Adet dongun nedir ?

Benimde 10 gün öncesinden başlamamıştı sanki adet olacakmışım gibi karnım kasiklarim ve belim agriyordu.Adetten 3 gün önce hamile oldugumu öğrendim

Canım ya yanlıs bi hesap yapıyorsun yada adet düzenin 30 günün üzerinde suan yumurtlama donemını yasıyorsun . Adet dongun nedir ?
Yanlış hesap yapmıyorum en son 16 ağustosta 5 gün adet gördüm adetim 30 ile 33 gün arasında geliyor Bat 16-17-18 Eylül
Daha önce de ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım hiç böyle adet sancısı gibi sancım olmadı yumurtlama döneminde 3 4 gündür sancım var yumurtlama için uzun bir süreç değil mi?

Benimde 10 gün öncesinden başlamamıştı sanki adet olacakmışım gibi karnım kasiklarim ve belim agriyordu.Adetten 3 gün önce hamile oldugumu öğrendim
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻 Bende ilk defa böyle birşey yaşadım şimdiye kadarki adet süreçlerimde o sebeple bir şüphelendim başına gelen var mı diye sormak istedim teşekkür ederim cevabınız için 😊

Back