adetime daha 10 gün var bana yardım edermisiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi detii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Adetime 10 gün var. Bugün iki tane test yaptım ikiside negatif erken sanırım ama meraktan ölebilirim. Karnım ara ara ağrıyor adet olacakmışım gibi bir iki gün önce midemde yanma ekşime vardı ve kirpiklerim çapraz çapraz sizce bunlar belirti mi? bu arada yumurtlama günüm ve sonrası 6 gün ilişki oldu ama sanki adet olucam

He canım he hamilesin hadi gözün aydın, te Allahım ya daha yumurtlama yeni bitmiş adete 10 gün var yuh diyorum size. Şaka mısınız? Eğer değilseniz şu interneti açıp okuyun bilgilenin!

test adet gecikince yapilmiyor muydu? 10 gun var daha adetinin baslamasina. o kirpik olayini hic anlamadim ya neyse, biraz sabredin nedir yani,

Hepsi tamm da kirpikleri çapraz olması nasıl bir beliti?Bilen soylesin lütfen. Daha çok erken denemeye ve çalışmalara devam.

Şu an o kadar tahmin yürütecek bir şey yokki... On gün sonra adet olmazsan o gün test yaparsın. En erken öyle öğrenirsin.

test adet gecikince yapilmiyor muydu? 10 gun var daha adetinin baslamasina. o kirpik olayini hic anlamadim ya neyse, biraz sabredin nedir yani,
Haklısınız çıkmaz biliyorum ama heycan korku.. yapayımda benden çıksın dedim :)

Yani herseyi duyduk da su kirpikten hamilelik belirtisini ilk kez duydum

Hepsi tamm da kirpikleri çapraz olması nasıl bir beliti?Bilen soylesin lütfen. Daha çok erken denemeye ve çalışmalara devam.
Valla bende geçen ay burda okumuştum eskiler böyle anlıyormuşbu ay aynaya baktığımda bnimde öyle okuduklarımın yalancısıyım

Haklısınız çıkmaz biliyorum ama heycan korku.. yapayımda benden çıksın dedim :)
korku neden? hamile kalma korkusu mu kalmama korkusu mu anlamadım.
muhtemelen hamile değilsin eğer karnında ağrı varsa bu yumurtlama olmuş ve çatlamak üzere olduğundan çatlarken ağrı olabilir. şuan bende olduğu gibi benimde 12 gün var :)

Insan birseyi cok isteyince herseyden bir umut bekliyor iste kirpigin carpraz olmasida bunlardan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…