Adetime az kaldı lekelen me başladı

Sag ol kuzum benim sizden de bekliyorum en kisa zamanda dualrim sizlerle
Inşallah benim olmadı bende şimdi sivilce yoğun çıkmaya başlamış daha yoğun regl giriyom hemen yoruluyom yeni olduğum için olabilir dimi düzene mı griyo ben de anlayamadim

Merhabalar bayanlar.benim dün pembe bir akınti geldi.bundan 1 gün önce gene wc gittigimde gene cok az lekelenmeydi.acaba bu tutunma kanamasimi ? adetim gelmedi.zaten düzensiz adetimde
testde yapmak istemiyom malum hüsran
Ben 28 ekimde histereskopi ve laparokoskopi ameliyati olmustum.sol tüpüm yapişıktı ve acildi bide kücük miyom alindi. acaba bu pembe lekelenme hamilelikmidir ? acayip göyüslerimde şişlik ve migdem şiş resmen gaz dolu.

Bende dün anne olmayı bekliyodum olmadı hasta oldum ama benim yüzümde sivilce çoğaldı bole olmaz i ilk gün yoğun olurdu şimdi ise ilk gün gibi karin agrım ikinci güne kalmazdı bide aşırı tatlı istiyorum kafam yerinde değil en önemlisi hasta olmadan önce lekenlenme oldu sabah baktım yoktu yerleşme dedim öğlen hasta oldum dedim

Saglik olsun..insallah en yakin zamanda.güzel haberler alirsiniz..

Ben hastayım ama arada midem bulaniyo basim çok ağrıyo karnım alt bölgem ağrı gibi bişey oluyo hiç bole olmamıştım normal mi kafam yerinde değil bole halsizlik var

Ben galiba adet oldum 3 gündür pembe kanamam geliyor. Daha önceki kanamalarim siyaha yakın kirmiziydi bu ay daha açık renk ve daha az..lekelenme olduğunu sanmıyorum bugün 3.günü bitti sayılır. Ama tuhaf olan daha önce adet oncesi goguslerim arada ağrırdi. Bu sefer kanamam varken hassas ve ağrı var. .her ay farklı bişey oluyor aklım almıyor artık bu işleri

Malesef adetim geldi.ilk defa bu rengde adet öncesi böyle rengde kanama geldi
Sağlık olsun canım benimde bu ay senin gibiydi goguslerim adetliyken aciyordu adet biteli 2 gün oldu yumurtluyorum diye ağrıyor şimdide çok erken yumurtluyorum ben yaa normal mi acaba

Ya kızlar 28 günde oluyo benim geçen ay 24 büyük ihtimal 21 22 günü olucam inşallah olmam ben nasıl yapmam lazım hesapta 10 24-14=10 oluyo ama burda takvim 7 napmam lazım herkes başka diyo hep üzülüyorum

Kızlar adetim biteli 5 gün oldu dün ve bugün pembe akıntı geliyor benden adetten bu yana geçmeyen göğüs şişkinliği ve ağrısı var kasigimda ağrıyor normalde bugünler yumurtlama günüm ilk defa başıma geliyor sporcu olduğum için koşuyorum koşarken goguslerim sallanıp aciyor neden olabilir ki ne garip şeyler yaşadım bu ay

Bu arada adetim 4 günde erken gelmişti. Fikri olan ne olur yazsin merak ediyorum bu neyin nesi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…