- 8 Kasım 2016
- 84
- 20
- 8
- 38
Haber ver lütfen benim adetim normalde ya tam gününde ya da 1.veya 2 gün önce gelirdi 4 gün önce bu pembe kanama geldi .umarım senin için hayırlısı olur. Haberini bekliyorumBenim bir peceteyi tam doldurmadi geldi kesildi gun icinde 5 6 kez geldi insallah canim ben bugun test yaparsam haber ederim
değerlendiriyoruz tabi ki gün aşırı :) ama ne olabilir acaba inşallah bu sefer tutar 4 yıldır beklıyoruzCanim bazen yumurtlama kanamasi oluyor yerlesme icin erken oldugunu dusunuyorum kaliteli olan yumurtalar yumurtlama zamani kanama yapar diye duymustum sen hemen kacirma bu zamani calismalara basla
Bizde 4 yıldır bekliyoruz ben beden eğitimi öğretmeniyim hergünüm çocuklarla geçiyor ne zaman birinin başını oksasam Rabbim bana da nasip et diyorum. ..İsteyen bekleyen herkese nasip etsin Allahımdeğerlendiriyoruz tabi ki gün aşırı :) ama ne olabilir acaba inşallah bu sefer tutar 4 yıldır beklıyoruz
biraz beklicem :) aman ya yılbaşıda geliyordu free takılacaktım :) cocuk olsunda isterse dünya dursun vallahiInsallahh bu ay tutar kuzum Rabbim dogru zamanda versin gec dollenme mi acaba bilmiyorum ki her iki ihtimali dusunmek lazim cok takma kafana diyecegim klasik olcak takmadan da duramiyor insan en iyisi bekle biraz daha canim sonra kan testi yaparsin
Çoookk sevindim keşke bende hamileyim yazabilsem sağ salim kucağına al inşallah yavrunuKizlar test yaptim hamileyim Rabbim size de nasip etsin pek sevinemiyorum 24 kasimda dusuk yaptigim icin dua edin lutfen
Allah senden de razı olsun canım. Dualarınız kabul olur inşallahAllah razi olsun biz apartmada meryem suresi okuyacagiz kizlar adinizi unutmayacagim
Çok sevindim rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin dikkat et bebesiYa ben goguslerden anladim umut vermek gibi olmasin ama cok sizliyordu ve kocamandi ozellikle sol gogusum ve yeail damarlar belliydi
Yazarsın canım hemen morel bozmak yok herşeyin zamanı var vakti var dua et gerisi allahın taktiriÇoookk sevindim keşke bende hamileyim yazabilsem sağ salim kucağına al inşallah yavrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?