Adetime 9 gün var ama aşırı kasıklarım ağrıyorrrrr!!!!

Evet vardı benim bekarken de oluyordu biraz hafifledi akıntılarım ama ağrılarım devam test yapacakmısın

Evet ilk gebelik olacak inş kimyasal gebelik nasıl oldu benim değerim 146 dan 324 e artışmış 2 gün arayla sizce iyi mi

Umutlandırmak istemem ama ben de hamile kaldığım ay yumurtlamadan adet dönemi geçene kadar feci kasık ve bel ağrısı yaşadım. Beyaz ama sümüksü akıntım geliyordu. Göğüs hassasiyetim de yumurtlamada başlayıp hiç geçmemişti. Buna rağmen de geç döllenme olmuştu.

Umarım sizin de hamileliktendir bu semptomlar.
Sabırla adet tarihinizi bekleyin. Allah gönlünüze göre versin.

Ara ara geçiyor ama tekrar geliyor ağrılar akıntımda hala devam ediyor bilmiyorum ya cok istiyorum ama nasip olur mu :))) sırtım ağrıyor mesela anlamsız ca

Adet olmadım yarın sabah test yapsam erkenmidir acaba

Adet olmadım yarın sabah test yapsam erkenmidir acaba
Bugün adet gününüzse yarın çıkma ihtimali var tabii. Ama çıkmazsa üzülmeyin birkaç gün bekleyin adet olmazsanız gene yaparsınız. Allah gönlünüze göre versin

Bende aynı durumdayım bende sağlıksız gebelik ve kürtaj dan bi ay sonrasındayım ve aynı sizin anlattığınız durumdayım adetime 9 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…