Hakkımızda hayırlısı olsun insallah bilmiyorum bazen cok umutlanıyorum bazen kesiyorum umudumuAslında şöyle eşimde azospermi var doğal yolla olması imkansız olduğunu söyledi Dr belirtiler olunca umutlanmiyor değilim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkımızda hayırlısı olsun insallah bilmiyorum bazen cok umutlanıyorum bazen kesiyorum umudumuAslında şöyle eşimde azospermi var doğal yolla olması imkansız olduğunu söyledi Dr belirtiler olunca umutlanmiyor değilim
Aynen hayırlısıHakkımızda hayırlısı olsun insallah bilmiyorum bazen cok umutlanıyorum bazen kesiyorum umudumu
Evet vardı benim bekarken de oluyordu biraz hafifledi akıntılarım ama ağrılarım devam test yapacakmısınAy evet cok merak ediyorum cok heyecanlanıyorum bazı günler baya hissediyorum bazı günlerde çok aşırı hissetmiyorum düşük yaptığım ay regl gelmeden ağrımıştı yine tam kaç gün önceydi hatırlamıyorum ama gecikince 5.gün test yapmıştım hamileydim öğrendim 4 gün sonra kimyasal gebelik geçirdim zaten 2 ay oldubilmiyorum çok değişik duygular içerisindeyim sizinde akıntılarınız varmı?
Adetime 8 gün var daha erken diye düşünüyorumEvet vardı benim bekarken de oluyordu biraz hafifledi akıntılarım ama ağrılarım devam test yapacakmısın
Evet ilk gebelik olacak inş kimyasal gebelik nasıl oldu benim değerim 146 dan 324 e artışmış 2 gün arayla sizce iyi miRabbim yüzümüze gülsün inşallah bilmiyorum cok merak ediyorum cokta sters yapmak istemiyorum kimyasaldan önce adetlerim cok düzenli idi hiçbir sıkıntımda yoktu,7 aylık evliyim işte 5. Ayımda hamile kalmıştım oda düşükle sonlandı şimdi ne oluR bilmiyorumsizin ilk gebelik mi
Evet güzel 2 katı artması gerekiyor kimyasalda artmıyor işteEvet ilk gebelik olacak inş kimyasal gebelik nasıl oldu benim değerim 146 dan 324 e artışmış 2 gün arayla sizce iyi mi
Birde dün gece tuhaf birşey yaşadık eşimle ilişkiye girdik ama birleşme olmadı sanki rahmim daralmış gibiydi zorlasa canım yanacaktı bıraktıkAdetime 8 gün var daha erken diye düşünüyorum![]()
Allah kalbinize göre ferah versin kalbinizi ferah tutun lütfen aynı belirtiler bende vardı adet gecikinde testte çıktı öncesinde çıkmamıştı stres yapmayın ve bekleyinEvet güzel 2 katı artması gerekiyor kimyasalda artmıyor işte
Aminn inşallah öyle olur cok istiyorumAllah kalbinize göre ferah versin kalbinizi ferah tutun lütfen aynı belirtiler bende vardı adet gecikinde testte çıktı öncesinde çıkmamıştı stres yapmayın ve bekleyin
Benimde sizin gibi kimyasal gebelik oldu 4 ay geçti hayla gebelik oluşmadı bu ay sizinde anlattığınız gibi beya akıntılarım var adetim 8 gün var insaAllah bu ay olurAminn inşallah öyle olur cok istiyorum
Ara ara geçiyor ama tekrar geliyor ağrılar akıntımda hala devam ediyor bilmiyorum ya cok istiyorum ama nasip olur mu :))) sırtım ağrıyor mesela anlamsız caUmutlandırmak istemem ama ben de hamile kaldığım ay yumurtlamadan adet dönemi geçene kadar feci kasık ve bel ağrısı yaşadım. Beyaz ama sümüksü akıntım geliyordu. Göğüs hassasiyetim de yumurtlamada başlayıp hiç geçmemişti. Buna rağmen de geç döllenme olmuştu.
Umarım sizin de hamileliktendir bu semptomlar.
Sabırla adet tarihinizi bekleyin. Allah gönlünüze göre versin.
Merhaba bugün adet olmam gerekiyordu olmadım :) daha test yapmadım sabah ilk idrarla yapmayı düsünüyorum erkenmi olur acaba bilemiyorumTest yaptınız mı acaba
Adet olmadımUmutlandırmak istemem ama ben de hamile kaldığım ay yumurtlamadan adet dönemi geçene kadar feci kasık ve bel ağrısı yaşadım. Beyaz ama sümüksü akıntım geliyordu. Göğüs hassasiyetim de yumurtlamada başlayıp hiç geçmemişti. Buna rağmen de geç döllenme olmuştu.
Umarım sizin de hamileliktendir bu semptomlar.
Sabırla adet tarihinizi bekleyin. Allah gönlünüze göre versin.
Sizin sonuc nedir test yaptınızmı acabaBenimde sizin gibi kimyasal gebelik oldu 4 ay geçti hayla gebelik oluşmadı bu ay sizinde anlattığınız gibi beya akıntılarım var adetim 8 gün var insaAllah bu ay olur
Bugün adet gününüzse yarın çıkma ihtimali var tabii. Ama çıkmazsa üzülmeyin birkaç gün bekleyin adet olmazsanız gene yaparsınız. Allah gönlünüze göre versinAdet olmadımyarın sabah test yapsam erkenmidir acaba
Allah razı olsun sabah yapacağımBugün adet gününüzse yarın çıkma ihtimali var tabii. Ama çıkmazsa üzülmeyin birkaç gün bekleyin adet olmazsanız gene yaparsınız. Allah gönlünüze göre versin![]()
NaptınızzAllah razı olsun sabah yapacağım![]()
Bende aynı durumdayım bende sağlıksız gebelik ve kürtaj dan bi ay sonrasındayım ve aynı sizin anlattığınız durumdayım adetime 9 gün varMerhaba arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim,adetime 9 gün var kasıklarım sol bacağım komple cok ağrıyor akıntım başladı 4-5 gündür bembeyaz yani afedersiniz iç çamaşırımı gün icinde 4 defa değiştiriyorum neredeyse cok ıslanıyoru cok rahatsız oluyorum,2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim doktor istiyorsan korunma demişti bu ay 4-5 gün güzel değerlendirdim ama bilmiyorum sizce bu ağrılar hamilelik belirtisi olabilir mi?sırtım çok ağrıyor boylu boyunca bel kısmım eğilip kalktıkça ağrıyor,kasıklarım ve bacaklarıma kramp giriyor normalde adet olacağım gün ilk önce ağrı ile başlar 2-3 saat sonra adetim başlar ama bu ay cok önce basladı 10-12 gün önce basladı neredeyse